Meniu

BILETUL ZILEI din 21 Ianuarie - CÂȘTIGAT pentru o cotă de 2.55.

Pentru joi am ales să mizăm pe două favorite clare.

BILETUL ZILEI - 21.01.2020

Eibar - Atl. Madrid (ora 22:30)
◆ 2 - COTĂ 1.72


Lazio - Parma (ora 22:15)
1 - COTĂ 1.48

COTĂ TOTALĂ - 2.55

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei - 21.01


Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Câștigă Atletico (2) - COTĂ 1.72

Atletico a luat un avans considerabil în fruntea clasamentului și se îndreaptă cu pași siguri spre un nou titlu - are 4 puncte avans față de Real și 7 față de Barcelona, plus două meciuri restante. Dacă în sezoanele trecute trupa lui Simeone era cunoscută doar pentru defensivă, anul acesta Ateltico are nu doar cea mai bună apărare, dar și al doilea cel mai bun atac (o medie de 1.93 goluri marcate pe meci, față de 2.05 cât are Barcelona). În drumul spre glorie se află Eibar, echipă aflată cu doar 2 puncte peste locurile retrogradabile și cu al doilea cel mai slab atac din Ligă.

 • Atletico a câștigat ultimele 5 meciuri de campionat, cu doar 2 goluri primite în aceste meciuri;
 • În actualul sezon de LaLiga Atletico a primit doar 6 goluri (are 11 din 16 meciuri fără gol primit);
 • Eibar a marcat doar 4 goluri în 9 meciuri disputate până acum pe teren propriu în campionat (are 6 meciuri pe teren propriu în care nu a marcat);
 • În afara meciurilor cu echipe aflate pe locuri de cupe europene, Atletico a bifat 11 victorii și 2 egaluri în actualul campionat;
 • Atletico a câștigat 6 din ultimele 7 meciuri (iar înfrângerea este în Cupă).


② Câștigă Lazio (1) - COTĂ 1.48

Sorții i-au fost favorabili lui Lazio care întâlnește în Cupă unul dintre adversarii pe care îi domină cel mai clar în confruntările directe. Mai mult, Parma este amenințată cu retrogradarea (ocupă în prezent penultimul loc), așa că interesul lor pentru Cupă ar trebui să fie unul scăzut.

 • Lazio a câștigat ultimele 9 întâlniri directe (ultima întâlnire chiar pe 10 ianuarie 2020, cu 2-0);
 • Lazio a câștigat precedentele 4 meciuri cu echipe aflate în zona retrogradării, în 3 dintre ele fără să primească gol;
 • Lazio a câștigat ultimele 3 meciuri și a primit un singur gol;
 • Parma a pierdut 5 din ultimele 6 meciuri și nu are nici o victorie în ultimele 9 meciuri;
 • Parma are cel mai slab atac din Serie A, cu doar 14 goluri marcate în 18 meciuri;
 • Parma a pierdut toate cele 5 meciuri cu echipe aflate pe locurile 3-7, fără să marcheze în vreunul din aceste meciuri.

________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care daca dai click, vei vedea statistici relevante si puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Stiri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteti face click pe oricare din cotele din site, urmand ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecarei selecții, cota finală și arătându-va care dintre Operatori are cota cea mai buna pentru selectia/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro