Meniu

BILETUL din 16 Ianuarie pentru Cotă 2.52 -Dortmund a dezamăgit

Pandemia ne aduce mai mult fotbal în ianuarie decât de obicei, astfel că în acest al treilea weekend al lui 2021 ne putem bucura de o ofertă destul de generoasă. Sâmbăta asta avem cateva meciuri care merita puse pe același bilet și care ne pot aduce un câștig frumușel:

BILETUL ZILEI - 16.01.2020

ora 22:00 Angers - PSG

☑ Caștigat: PSG (2) - COTĂ 1.4

ora 16:30 Dortmund - Mainz

☒ Pierdut: Dortmund (1) - COTĂ 1.22

ora 16:00 Bologna - Verona

☒ Pierdut: Dublă (X2) - COTĂ 1.58

COTĂ TOTALĂ - 2.52

Testeaza gratuit si fara risc ponturile creend un cont la noi, apasand pe biletul de mai jos.

Pune Pariu


Sau plaseasa biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde primesti 50% din miza in plus ca bonus si 41LEI GRATUIT dupa ce iti verifici identitatea la ei. Da click aici!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Caștigă PSG (2) - COTĂ 1.4

PSG se deplasează la Angers într-un moment în care Neymar, Mbappe și colegii lui încă se adaptează la cerințele lui Mauricio Pochettino. Adversara a tras semnale de alarmă prin victoriile cu Marseille și Rennes, dar campioana Franței are 10 victorii la rând în confruntările directe și nu vedem cum s-ar putea opri aici.

 • PSG a câștigat ultimele 10 întalniri directe cu Angers;
 • Ultimele 2 victorii ale PSG-ului în fața lui Angers au fost la minim 4 goluri diferenta;
 • PSG a primit gol in doar 2 din ultimele 6 meciuri;
 • Angers are 4 înfrangeri pe teren propriu in sezonul acesta, toate fara gol marcat;


Caștigă Dortmund (1) - COTĂ 1.25

Borussia a dat lovitura etapa trecută, când a obținut victoria sezonului contra “taurilor” din Leipzigși nu are voie să facă un pas greșit dacă vrea să continue trendul ascendent. În vizită la Dortmund vine codașa Mainz, cea care are o singură victorie în acest sezon, și nu vedem cum ar putea să plececu vreun punct din acest meci.

 • In ultimele 13 meciuri, Mainz are o singura victorie, 3 egaluri si 9 infrangeri;
 • Dortmund a castigat ultimele 3 meciuri si a primit un singur gol;
 • Mainz a pierdut toate cele 5 meciuri disputate pana acum cu echipe de pe locurile de cupe europene;


Bologna - Verona - Șansă Dublă (X2) - COTĂ 1.55

Verona are șapte puncte în ultimele 3 etape și caută un nou rezultat pozitiv care să-i netezească drumul către cupele europene. Bologna pare să fie adversarul perfect, mai ales că vine cu o serie de opt meciuri fără victorie, astfel că ne așteptăm să nu câștige nici de data aceasta.

 • Bologna nu a castigat in ultimele 8 meciuri;
 • Verona este neinvinsa in ultimele 7 deplasari de campionat - intre care a remizat cu Milan si Juventus si a invins la Lazio si Atalanta;
 • Bologna nu are nici o victorie din 8 meciuri cu echipe aflate in top 10 (un egal si 7 infrangeri);
 • Singurele victorii pe teren propriu ale Bologniei au fost cu echipe aflate in zona retrogradarii;
 • Verona are o singura infrangere in 8 meciuri cu echipe din a doua jumatate a clasamentului.


Deschide cont la Superbet prin acest link, verifică-ți contul și primești 41 lei CADOU!


Despre promotie:

 • Promoția este valabilă în perioada 12 - 19 ianuarie;
 • După deschiderea contului, trebuie să parcurgi procesul de verificare (KYC) până cel târiu pe 19 ianuarie;
 • Pentru a putea beneficia de bonus trebuie să bifezi acordurile de marketing din contul tău (acest lucru este necesar și pentru a primi viitorarele bonusuri de la Superbet);
 • Bonusul de 41 lei va fi creditat în contul tău în ziua următoare verificării contului fără a fi necesar să efectuezi vreo depunere;
 • Pentru a transfera acest bonus în balanța reală va trebui să îl rulezi de 5 ori (adică să plasezi pariuri în valoare totală de minim 205 lei) la cote de minim 1.6. În vederea rulajului, pariurile anulate sau pe care folosești funcția cash-out nu sunt luate în considerare.


________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care daca dai click, vei vedea statistici relevante si puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Stiri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. In continuare, in lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regasiti oferta cu principalele meciuri ale zilei si cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din Romania, unde veți vedea icoana XXX inseamnă ca acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteti face click pe oricare din cotele din site, urmand ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecarei selecții, cota finală și arătându-va care dintre Operatori are cota cea mai buna pentru selectia/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro