Meniu

BILETUL din 12 Decembrie. Mizăm pe favorite!

BILETUL ZILEI - 12.12.2021

Furth - Union Berlin 1-0 (0-0)
O2+ - COTĂ 1.75 (PIERDUT)

Osijek - Sibenik 3-1 (3-1)
1 - COTĂ 1.42 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.49

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 12.12

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Uniuon Berlin marchează minim două goluri (O2+) - COTĂ 1.75

La a doua participare în Bundesliga (la prima a strâns 20 de puncte și a retrogradat), Furth pare că de data aceasta și-a propus să bată chiar și recordul lui Tasmania Berlin (echipă care a adunat doar 10 puncte și a încheiat cu un golaveraj de 15 la 108 singura participare în Bundesliga). Înțepenită pe ultima poziție a clasamentului, cu un singur punct după 14 runde și cu 46 de goluri deja primite (o medie de 3,3 goluri pe meci), Furth are puține speranțe de care se poate apuca în speranța că va evita retrogradarea. În ultima etapă Furth a fost surclasată de Leverkusen, 1-7, asta după ce cu o etapă în urmă primise 6 de la Hoffenheim (e drept, și marcarse 3 atunci).

Union Berlin în schimb s-a dovedit una din echipele constante ale Germaniei și a reușit, în scurt timp după promovare, să obțină o participare în Cupele Europene. Echipa are toate motivele să își impună un obiectiv similar și pentru acest sezon, iar după 14 etape lucrurile arată bine pentru echipa care tocmai a învins-o pe RB Leipzig.

PUNCTE CHEIE:

  • Furth a încasat deja 46 de goluri în 14 etape, o medie de 3,3 goluri primite pe meci;

  • Furth a primit minim două goluri în 12 din cele 14 etape (doar Bochum și Bielefeld, echipele cu cel mai slab atac din Bundesliga nu au reușit să găsească și golul 2);

  • În cele 7 meciuri jucate până acum cu echipele din top 9, Furth a primit minim 3 în 6 dintre ele și doar două goluri de la Wolfsburg;

  • Furth a primit minim două goluri în 18 din ultimele 20 de meciuri oficiale (inclusiv de la o echipă de amatori în Cupă sau în ultimele 5 partide din 2nd Bundesliga). De altfel, chiar în sezonul în care a promovat, Furth a avut doar două meciuri jucate acasă în care nu a primit gol;

  • Union Berlin a marcat minim două goluri în 8 din cele 14 meciuri de campionat din acest sezon, inclusiv cu echipe precum Bayern, Leipzig, Wolfsburg sau Hoffenheim și are un singur meci în care nu a marcat deloc.

Bonus Superbet


② Osijek câștigă (1) - COTĂ 1.42

Campionatul Croației este extrem de aprig în acest an, cu 4 echipe având șanse serioase la titlu la jumătatea sezonului: Dinamo Zagreb, Hajduk Split, Osijek și Rijeka au dreptul să spere că vor pune mâna pe cel mai râvnit trofeu intern. Fără să aibe un atac impresionant, Osijek este avantajată de faptul că are cea mai bună defensivă și cu siguranță va trage puternic în meciuri precum cel cu Sibenik pentru a-și asigura punctele vitale acestei lupte în 4 (mai ales că doar primele 3 merg în cupele europene).

Sibenik este o echipă fără vreun anume obiectiv în acest sezon - în mod cert nu poate accede la podium iar retrogradarea este aproape rezervată de către Dragovoljac (în Croația retrogradează o singură formație). Cum întâlnirile directe le favorizează clar pe gazde, mergem pe același deznodământ pentru această partidă.

PUNCTE CHEIE:

  • Osijek a câștigat ultimele 7 directe (ultimele 6 fără gol primit);

  • Cu 20 de puncte în 9 meciuri, Osijek este cea mai bună echipă croată pe teren propriu. În plus, a primit doar 6 goluri în aceste 9 meciuri;

  • Și în sezonul trecut, Osijek a câștigat 13 din cele 18 meciuri jucate acasă;

  • Cu cele 6 puncte obținute în 9 deplasări, Sibenik este mai bună doar decât Dragovoljac în meciurile de pe teren străin;

  • Sezonul acesta a pierdut 9 din cele 10 meciuri cu echipe din top 5 (are o victorie acasă cu Hajduk Split), iar sezonul trecut a pierdut 14 din cele 20 de meciuri cu astfel de formații.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro