Meniu

BILETUL din 11 Decembrie. Loviți de ghinion

BILETUL ZILEI - 11.12.2021

Alaves - Getafe 1-1 (0-1)
NGG - COTĂ 1.62 (PIERDUT)

Udinese - AC Milan 1-1 (1-0)
X2 - COTĂ 1.27 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.06

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 11.12

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Marchează cel mult o echipă (NGG) - COTĂ 1.62

Cele mai slabe atacuri din LaLiga, Alaves și Getafe, își dau întâlnire într-un duel din subsolul clasamentului. Getafe are un oarecare ascendent moral, căci vine după 5 meciuri bune, din care a strâns 8 pucte (față de doar 3 în primele 11 etape) și speră să păstreze acest momentum. Alaves a reușit să marcheze 7 din cele 12 goluri în ultimele 5 etape, punctând de 3 ori contra Barcelonei și a Sevillei, dar a strâns doar 5 puncte și rămâne aproape de retrogradare. Meciurile directe au fost mereu anoste iar dacă în meciurile cu echipele din fața Alaves era practic obligată să atace, acest meci va fi cel mai probabil unul de așteptare.

PUNCTE CHEIE:

  • Ultimele 3 directe s-au terminat chiar cu scorul de 0-0 iar 7 din ultimele 10 au bifat pariul NGG;

  • Cel mult o echipă a marcat în 11 din cele 16 meciuri ale lui Getafe din acest sezon;

  • 10 din ultimele 12 deplasări de campionat ale lui Getafe au bifat pariul NGG;

  • 6 din cele 7 meciuri jucate de Getafe contra ultimelor 8 clasate au adus goluri la doar una dintre porți;

  • Cel mult o echipă a marcat în 5 din ultimele 7 meciuri jucate acasă de Alaves.


Bonus Superbet


② AC Milan nu pierde (X2) - COTĂ 1.27

Milanezii au făcut parte dintr-una din cele mai grele grupe din acest sezon de Liga Campionilor, dar zestrea de doar 4 puncte acumulate rămâne greu de justificat în condițiile în care Atletico nu are o formă de invidiat iar Porto era un adversar de bătut. În schimb, pe plan intern lucrurile merg excelent, iar AC Milan ocupă prima poziție a clasamentului (așa cum s-a întâmplat și o bună bucată din sezonul trecut). Udinese în schimb traversează o pasă foarte proastă și are o oarecare siguranță că nu va retrograda doar prin prisma oponenților din subsol (Genoa, Salernitana sau Cagliari sunt echipe ce cu greu ar trebui să evolueze pe prima scenă a fotbalului italian). Pentru că AC Milan a mai comis-o în partidele recente și pentru că ar putea fi obosiți după meciul de marți, nu vom forța cu un pariu pe o victorie ci ne vom mulțumi cu o șansă dublă.

PUNCTE CHEIE:

  • Udinese a reușit o singură victorie în ultimele 14 partide;

  • În acest sezon, în 10 meciuri contra primelor 11 clasate, Udinese nu are încă vreo victorie (5 remize și 5 înfrângeri), iar în sezonul trecut nu a câștigat nici unul din cele 10 meciuri contra primelor 5 (are totuși o victorie din 14 meciuri contra primelor 7);

  • Dincolo de parcursul european modest, Milanul are doar două înfrângeri după 16 etape (una acasă, cu Sassuolo, și una în deplasare la Fiorentina);

  • În ultimele două sezoane (2020/2021 și 2021/2022), AC Milan a pierdut doar 3 deplasări, fiind cea mai bună echipă din Serie A pe teren străin.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro