Meniu

BILETUL din 10 Decembrie. Am greșit-o cu Rapid!

BILETUL ZILEI - 10.12.2021

Rapid B. - FC Argeș (20:30)
X2 - COTĂ 1.52

Nantes- Lens (22:00)
O1+ - COTĂ 1.30

COTĂ TOTALĂ - 2.23

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

biletul zilei 10.12

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① FC Argeș nu pierde (X2) - COTĂ 1.52

Rapidul a avut un start entuziasmant de sezon, dar lucrurile au început să se stingă treptat treptat pentru giuleșteni. Cu doar două victorii în ultimele 16 meciuri, rapidiști au căzut în afara locurilor de play-off și au părut de-a dreptul limitați în duelurile recente cu modestele Dinamo, Chindia sau Clinceni. Chiar dacă argeșenii au comis-o în ultima etapă, au demonstrat că sunt o echipă solidă și pot emite pretenții chiar la un loc de play-off. În plus, se simt bine pe teren străin, iar Rapidul nu excelează pe teren propriu, astfel că nu ar fi deloc surprinzător să vedem chiar toate cele 3 puncte în contul oaspeților.

PUNCTE CHEIE:

  • Rapidul are doar două victorii în ultimele 16 meciuri, una din ele contra Clinceniului;

  • Recent, Rapidul a pierdut fără replică la Farul, a smuls un egal norocos contra Chindiei deși a avut doi oameni în plus pe teren timp de aproape o oră, a egalat-o norocs pe Dinamo (în mod clar cea mai slabă echipă a momentului în Liga 1);

  • Piteștenii au o singură înfrângere în ultimele 10 deplasări, pe terenul FCSB-ului și au păstrat poarta intactă în 7 din ultimele 9.


Bonus Superbet


② Oaspeții marchează (O1+) - COTĂ 1.30

Deși o duce mai bine decât în sezonul precedent, Nantes continuă să fie o echipă care se luptă în subsolul clasamentului. Lens în schimb are aspirații europene, dar cele 4 partide fără victorie (chiar dacă una din ele un egal merituos contra PSG-ului) nu o ajută prea mult, astfel că este obligată să tragă pentru toate cele 3 puncte în această partidă. Deși a mai avut scăpări, precum partida de la Brest (0-4), Lens este totuși una din echipele solide ale Franței și poate pune probleme oricărui adversar (dovadă remizele cu Rennes și PSG sau victoriile cu Marseiile, Monaco și Lille). Cu o mare forță ofensivă (doar PSG și Rennes stau mai bine la acest capitol), este greu de crezut că oaspeții nu vor găsi plasa măcar o dată.

PUNCTE CHEIE:

  • Nantes are doar două meciuri din ultimele 15 în care nu a primit gol;

  • Nantes a primit gol în toate cele 12 meciuri din acest sezon contra primelor 13 clasate. Și în sezonul trecut a păstrat poarta intactă o sinugră dată din 22 de partide contra primelor 11 clasate;

  • Lens a marcat în toate cele 9 meciuri din acest sezon contra ultimelor 10 clasate. Mai mult, în partidele cu ultimele 7 clasate (7 meciuri jucate) a marcat de fiecare dată de cel puțin două ori;

  • Și în sezonul trecut, Lens a avut doar două partide din 20 contra ultimelor 10 clasate în care nu a marcat;

  • Cu 30 de goluri în 17 etape, Lens are al treilea cel mai bun atac din Ligue 1;

  • Lens este neînvinsă în ultimele 4 directe (două remize și două victorii), marcând de fiecare dată.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro