Meniu

BILETUL in 29 Ianuarie. Porto și Antwerp au produs o cotă de 2.00.

Vineri nu e o zi care ne oferă prea multe opțiuni, dar favoritele clare ale zilei sunt Antwerp și FC Porto, ambele urmând să întâlnească echipe mult inferioare lor în acest sezon.

BILETUL ZILEI - 29.01.2020

Gil Vicente - FC Porto (22:45)
2 - COTĂ 1.40 (CÂȘTIGAT)

Antwerp - Waasland (21:45)
1 - COTĂ 1.44 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 2.02 (CÂȘTIGAT)

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.


Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① FC Porto câștigă (2) - COTĂ 1.40

Cupa Portugaliei își joacă vineri seară ultimele două sferturi de finală, care va decide echipele din cea de-a doua semifinală. Dacă în prima Benfica o va avea drept adversară pe Estoril, a doua poate furniza un duel Braga - FC Porto. Până atunci, campioana trebuie să treacă de Gil Vicente, o echipă care în ultima vreme nu a reușit să impresoneze absolut deloc. Gazdele, în schimb, și-au recalibrat tirul și au reușit să strângă o suită de rezultate excelente, motiv pentru care credem că și vineri seară va obține o nouă victorie.

  • Gil Vicente are 5 meciuri la rând fără victorie, 3 dintre acestea fiind înfrângeri;
  • Gazdele nu au obținut nicio victorie în precedentele 4 jocuri disputate pe teren propriu, în 3 dintre ele nereușind să marcheze;
  • Porto a câștigat 4 din precedentele 5 confruntări directe programate în deplasare;
  • Campioana Portugaliei are 7 înfrângeri și un egal în ultimele 9 deplasări efectuate în toate competițiile;
  • 15 victorii și 3 egaluri a strâns Porto în precedentele 19 meciuri, singura înfrângere fiind cea contra liderului Sporting.


Antwerp câștigă (1) - COTĂ 1.44

Antwerp este una din performele din Belgia în ultimele sezoane și, chiar dacă în actuala stagiune traseul i-a fost descris de o oarecare inconstanță, echipa de pe locul 3 al Pro League s-a descurcat bine în fața adversarilor inferiori. Waasland-Beveren este momentan pe ultimul loc, chiar dacă a reușit să marcheze 30 de goluri în cele 24 de meciuri, perioadă în care a produs și 21 de puncte. Inclusiv confruntările directe recente sunt de partea gazdelor, motiv pentru care vom miza și de data aceasta pe '1 solist'.

  • Antwerp a câștigat ultimele 3 meciuri directe, golaverajul acestora fiind de 11-1;
  • Gazdele au 3 victorii în precedentele 4 meciuri din campionat;
  • Antwerp are două victorii în precedentele 3 meciuri disputate pe teren propriu;
  • Waasland are 8 meciuri la rând fără victorie, 5 dintre ele fiind înfrângeri, iar golaverajul în perioada aceasta este 6-19;
  • Oaspeții nu au câștigat niciun meci din cele 8 disputate în acest sezon contra echipelor din Top 5 al Belgiei, contra cărora are 5 eșecuri.

________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care daca dai click, vei vedea statistici relevante si puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Stiri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteti face click pe oricare din cotele din site, urmand ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecarei selecții, cota finală și arătându-va care dintre Operatori are cota cea mai buna pentru selectia/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro