Meniu

BILETUL ZILEI din 22 Ianuarie - PIERDUT pentru o cotă de 2.1

Dacă zilele trecute favoritele au fost cele care ne-au asigurat profitul, pentru vineri am decis să mizăm pe lipsa apetitului ofensiv din două meciuri.

BILETUL ZILEI - 22.01.2020

Chindia Târgoviște - A. Clinceni 2-1 (2-0)
U 2.5 - COTĂ 1.45 (PIERDUT)


Fuenlabrada - Alcorcon 0-0
U 2.5 - COTĂ 1.45 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.10 (PIERDUT)

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei - 22.01


Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Se marchează cel mult 2 goluri (U 2.5) - COTĂ 1.45

Două dintre cele mai ermetice apărări din campionatul României (doar Craiova și CFR stau mai bine în defensivă) își dau întâlnire vineri de la ora 17:00 la Târgoviște. Cum nici atacul nu este punctul forte al celor două, ne așteptăm la un meci cu goluri puține.

  • S-au marcat cel mult 2 goluri în 12 din ultimele 14 meciuri ale Chindiei Târgoviște (și în 6 din ultimele 7);
  • S-au marcat cel mult 2 goluri în 13 din ultimele 15 meciuri de campionat ale Clinceniului;
  • Toate cele 7 meciuri ale Clinceniului cu echipe de mijlocul clasamentului s-au terminat cu cel mult 2 goluri pe tabelă;
  • 11 din cele 12 meciuri ale Chindiei cu echipe aflate deasupra locurilor retrogradabile s-au terminat cu cel mult 2 goluri pe tabelă;
  • Atât Chindia cât și Clinceni au doar 13 goluri primite în 17 etape (o medie de 0.7 goluri primite pe meci);
  • A. Clinceni a marcat 17 goluri în primele 17 etape (o medie de un gol pe meci), iar Târgoviște are 14 goluri marcate (o medie de doar 0.8 goluri pe meci).

② Se marchează cel mult 2 goluri (U 2.5) - COTĂ 1.45

Nu mai este o surpriză printre pariori că meciurile din cea de-a doua ligă valorică a Spaniei sunt orientate către goluri puține. Cartagena este singura echipă care are peste jumătate din meciurile disputate încheiate cu minim 3 goluri pe tabelă (60%, ca să fim exacți), iar media pentru întreg campionatul este de doar 30% meciuri cu minim 3 goluri. Echipele din duelul curent au 30% (Fuendelbrada - care nu are nici un meci cu minim 3 goluri pe teren propriu), respectiv 20% (Alcorcon - care are doar 10% în deplasări) din meciuri cu peste 2.5 goluri.

  • S-au marcat cel mult 2 goluri în ultimele 12 meciuri acasă ale lui Fuenlabrada (iar toate meciurile de campionat jucate acasă au avut cel mult 2 goluri).
  • În 7 din ultimele 9 meciuri ale lui Fuenlabrada (la meciurile din Cupă am considerat doar timpul regulamentar de joc) s-au marcat cel mult 2 goluri;
  • S-au marcat cel mult 2 goluri în 11 din ultimele 13 deplasări ale lui Alcorcon și în 9 din ultimele 10 deplasări de campionat.

________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care daca dai click, vei vedea statistici relevante si puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Stiri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteti face click pe oricare din cotele din site, urmand ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecarei selecții, cota finală și arătându-va care dintre Operatori are cota cea mai buna pentru selectia/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro