Meniu

BILETUL din 28 Ianuarie. PIERDUT pentru o cotă de 2.02.

Pentru joi mizăm pe victoria campioanelor. CFR Cluj are șanse mari să profite de forma proastă a Astrei în deplasările din 2021, iar FC Brugge are toate motivele să continue seria victoriilor contra rivalei locale Cercle.

BILETUL ZILEI - 28.01.2020

CFR Cluj - Astra Giurgiu 1-1 (0-1)
1 - COTĂ 1.48 (PIERDUT)

Cercle Brugge - Club Brugge 1-2 (1-1)
2 - COTĂ 1.42 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 2.02

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 28.01


Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① CFR Câștigă (1) - COTĂ 1.48

După semieșecul FCSB-ului pe terenul înghețat de la Pitești, CFR are șansa să urce pe primul loc dacă trece de Astra. Echipa patronată de Ioan Niculae are, pe lângă problema formei modeste, mari bătăi de cap date de scandalul de dopaj în care sunt implicați trei jucători. Așadar, ne așteptăm ca CFR-ul să nu rateze această ocazie și să preia șefia Ligii.

 • CFR a câștigat 3 din precedentele 4 întâlniri directe (și a terminat un meci la egalitate);
 • CFR a câștigat 6 din ultimele 7 meciuri de campionat (și a remizat cu Craiova) și a primit doar 2 goluri în aceste 7 meciuri;
 • CFR a câștigat toate cele 7 meciuri disputate până acum cu echipe aflate mai jos de locul 10 și a primit un singur gol în aceste 7 meciuri (golaveraj 13 - 1);
 • Astra a obținut doar 3 puncte în cele 9 meciuri disputate până acum cu echipe aflate în top 6 (3 egaluri și 6 înfrângeri), iar în 6 din aceste 9 meciuri nici nu a marcat (golaveraj 4 - 19);
 • Astra a obținut un singur punct în ultimele 3 etape (golaveraj 3-8).

Club Brugge câștigă (2) - COTĂ 1.42

Club Brugge pare desprinsă deja în lupta pentru titlu, deși au trecut doar 23 de etape. Cu un avans de 11 puncte și un joc mai puțin disputat, cel mai bun atac (48 de goluri marcate) și cea mai bună apărare (16 goluri primite), trupa antrenată de Clement Phillippe pare greu de prins din urmă de echipele mult mai inconstante din urma sa (pe două dintre contra candidate, Genk și Oostende, le-a învins chiar în precedentele două etape). De partea cealaltă, Cercle Brugge se află pe loc retrogradabil după o serie de 10 meciuri în care obținuse un singur punct (serie întreruptă în ultima etapă cu o victorie, dar tot în fața unei echipe aflate în lupta pentru salvarea de la retrogradare). Prin urmare, vom miza pe victoria oaspeților, care își și domină în mod categoric adversarii.

 • Club Brugge a câștigat 7 din ultimele 8 întâlniri directe (golaveraj 23 - 6);
 • Club Brugge a câștigat ultimele 5 meciuri (iar în fiecare a marcat cel puțin 2 goluri);
 • Club Brugge a câștigat 8 din ultimele 9 meciuri de campionat;
 • În cele 9 meciuri cu echipe aflate sub locul 11, Club Brugge a obținut 8 victorii și un egal (golaveraj 22 - 3);
 • Cercle Brugge a pierdut 9 din ultimele 11 meciuri;
 • Pe teren propriu, Cercle Brugge a pierdut ultimele 7 meciuri;
 • Cercle Brugge are o victorie și 10 înfrângeri în cele 11 meciuri jucate până acum cu echipe aflate pe locuri de cupe europene (golaveraj 8 - 23).

________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care daca dai click, vei vedea statistici relevante si puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Stiri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteti face click pe oricare din cotele din site, urmand ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecarei selecții, cota finală și arătându-va care dintre Operatori are cota cea mai buna pentru selectia/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro