Meniu

SUPERBET: 333 ROTIRI GRATUITE LA RISE OF RA

CE PRIMEȘTI CÂND FACI CONT LA SUPERBET?

333 Rotriri gratuite, FĂRĂ DEPUNERE, la Rise of Ra. Fiecare rotire are valoarea de 0.1 RON. Bonusul are rulaj de doar x1.

CUM IEI BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE LA SUPERBET?

1. DESCHIDE CONT la Superbet prin ACEST LINK exclusiv.

2. VERIFICĂ-ȚI IDENTITATEA. La Superbet, e suficient să încarci o poză a actului de identitate. (Dacă totuși nu îți este clar cum, ai AICI UN GHID).

3. ÎN URMĂTOAREA ZI lucrătoare după verificarea identității vei primi, direct în cont, cele 333 de rotiri gratuite la Rise of Ra.

ia rotirile dizzling hot

Ai deja cont la Superbet? Vezi și restul bonusurilor disponibile aici.


Alte bonusuri la care ai acces după înreigstrare:

1. 1200 lei (maxim, în funcție de valoarea depozitelor) + 300 rotiri gratuite (50 la primul depozit, 100 la al doilea și 150 la al treilea).

2. Zilnic, o rotire gratuită la SUPERSPIN, Aici, poți câștiga bonusuri constând în rotiri gratuite, bani bonus pentru sport, loto sau live cazino.

3. O participare gratuită la fiecare ediție de SUPER PRONO. Bifează minim două răspunsuri corecte la cele 4 întrebări și ia-ți partea din fondul de premiere de 200.000 lei al fiecărei ediții.

4. În PAGINA DE PROMOȚII găsești mereu toate ofertele disponibile, astfel încât să ai un avantaj de fiecare dată când joci în cazino sau la pariuri sportive.

ia rotirile


Termeni și condiții bonus 333 rotiri gratuite la păcănele EGT

 1. Oferta este destinată doar clienților noi care se înregistrează prin link-ul Punepariu, în intervalul 01.06 - 31.07.2023. Vezi aici.
 2. Va trebui să parcurgi procesul de verificare a identității înainte de a primi cele 333 ROTIRI GRATUITE la Rise of Ra.
 3. Rotirile vor fi creditate în maxim 48 de ore după ce ai parcurs procesul de verificare KYC!
 4. Ai la dispoziție 24 de ore să accepți oferta din momentul primirii, în caz contrar acesta va expira.
 5. Rotirile Gratuite sunt valabile doar în jocul de cazino Rise of Ra, timp de 7 zile!
 6. Eventualele câștiguri rezultate din urma utilizării rotirilor gratuite trebuiesc rulate o singură dată înainte de a putea fi extrase.
 7. Condițiile de rulaj trebuiesc îndeplinite în maxim 7 zile.
 8. Oferta este limitată la o singură utilizare per jucător / adresă / familie / IP etc. Dacă ai beneficiat în trecut de o ofertă de bun venit la Superbet, nu mai poți beneficia din nou. Orice abuz poate duce la neacordarea sumei suplimentare și la închiderea contului. Nu deschide cont prietenei, soției, mamei etc și apoi să ne întrebi de ce nu ai primit bonusul menționat în acest articol.
 9. Trebuie să bifezi toate căsuțele de marketing la înregistrare (grijă la acest punct, pentru că mulți nu îl îndeplinesc și apoi se întreabă de ce nu au primit freebet-urile).
 10. Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 11. Oferta se supune termenilor generali Superbet.


Alte bonusuri fără depunere la Superbet

În cazul în care acest bonus nu te-a convins, sau pur și simplu Rise of Ra nu este tocmai jocul tău preferat de la EGT, nu uita că la Superbet ai la dispoziție și la alte bonusuri ce îți aduc rotiri gratuite și nu te pun să bagi mâna în buzunar. Verifică-le aici pe cele mai populare 3, toate la păcănele clasice cu șeptari 777 de la EGT, unde poți câștiga și celebrul Jackpot.