Meniu

CUM SĂ IEI 324 ROTIRI GRATUITE LA SHINING CROWN

Ce primești ca bonus fără depunere?

Ai 324 Rotriri Gratuite, fără să depui nimic, la Shining Crown. Bonusul are rulaj de doar x1.


Cum iei bonusul fără depunere la Superbet?

1. DESCHIDE CONT la Superbet EXCLUSIV prin ACEST LINK. Nu durează mai mult de două minute.

2. VERIFICĂ-ȚI IDENTITATEA. E suficient să încarci o poză cu actul de identitate. (dacă nu îți este clar cum, ai AICI UN GHID)

3. ÎN URMĂTOAREA ZI lucrătoare după verificarea identității vei primi, direct în cont, cele 324 de rotiri la Shining Crown.

ia bonusul fără depunereCe alte bonusuri ai la Superbet?

1. Până la 1200 lei (în funcție de valoarea primelor 3 depozite) + 300 rotiri gratuite GARANTATE (50 la primul depozit, 100 la al doilea și 150 la al treilea).

2. Zilnic, o rotire gratuită la SUPERSPIN, Aici, poți câștiga bonusuri constând în rotiri gratuite, bani bonus pentru sport, loto sau live cazino.

3. În PAGINA DE PROMOȚII găsești mereu toate ofertele disponibile, astfel încât să ai un avantaj de fiecare dată când joci în cazino sau la pariuri sportive.


Revendică 324 rotiri fără depunere la Shining Crown


Termeni și condiții bonus 324 rotiri fără depunere la Shining Crown

 1. Oferta este destinată doar clienților noi care se înregistrează prin link-ul Punepariu, în intervalul 01.11 - 31.12.2023. Vezi aici.
 2. Va trebui să parcurgi procesul de verificare a identității înainte de a primi cele 324 ROTIRI GRATUITE la SHINING CROWN.
 3. Rotirile vor fi creditate în maxim 48 de ore după ce ai parcurs procesul de verificare KYC!
 4. Ai la dispoziție 24 de ore să accepți oferta din momentul primirii, în caz contrar acesta va expira.
 5. Rotirile Gratuite sunt valabile doar în jocul de cazino Shining Crown, timp de 7 zile!
 6. Eventualele câștiguri rezultate din urma utilizării rotirilor gratuite trebuiesc rulate o singură dată înainte de a putea fi extrase.
 7. Condițiile de rulaj trebuiesc îndeplinite în maxim 7 zile.
 8. Oferta este limitată la o singură utilizare per jucător / adresă / familie / IP etc. Dacă ai beneficiat în trecut de o ofertă de bun venit la Superbet, nu mai poți beneficia din nou. Orice abuz poate duce la neacordarea sumei suplimentare și la închiderea contului. Nu deschide cont prietenei, soției, mamei etc și apoi să ne întrebi de ce nu ai primit bonusul menționat în acest articol.
 9. Trebuie să bifezi toate căsuțele de marketing la înregistrare (grijă la acest punct, pentru că mulți nu îl îndeplinesc și apoi se întreabă de ce nu au primit freebet-urile).
 10. Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 11. Oferta se supune termenilor generali Superbet.