Meniu

PSG, RĂPUSĂ DE NICE LA PENALTY-URI

PSG

Primele două echipe din Ligue 1 se vor întâlni din nou în 16-imile de finală ale Cupei Franței, dar de această dată în optimi de finală. PSG primește vizita lui Nice pe Parc des Princes, ambele echipe venind după evoluții recente bune. Cea mai recentă confruntare a lui PSG a fost o victorie cu 4-0 în fața lui Reims, care a fost a treia victorie fără gol primit în cinci meciuri.

Faptul că marcatorii neobișnuiți Marco Verratti și Sergio Ramos au marcat în acest meci le va spori încrederea și vor dori să-și continue performanțele excelente de a marca în acest meci. PSG nu a pierdut în ultimele 11 meciuri și are 13 victorii și un egal în ultimele 14 întâlniri pe teren propriu. Nu au pierdut în 13 meciuri pe teren propriu împotriva lui Nice, iar singura lor confruntare din acest sezon s-a încheiat la egalitate, 0-0.

psg

NICE

Nice este cel mai apropiat rival al lui PSG în încercarea de a recâștiga campionatul Ligue 1, iar în acest meci va încerca să o împiedice să își apere Cupa Franței. Nice a avut performanțe admirabile în ultimele meciuri, deși seria lor nu a fost la fel de impresionantă ca cea a lui PSG. Ei au câștigat fiecare dintre cele șase meciuri anterioare, inclusiv un triumf cu 2-0 asupra lui Metz, în care au marcat două sau mai multe goluri pentru a șasea oară în șase meciuri.

Recordul lor în deplasare este, de asemenea, impresionant; au rămas neînvinși în precedentele șapte meciuri în deplasare, câștigând șase dintre ele. Singura dată când nu au câștigat în aceste șapte meciuri în deplasare a fost împotriva lui PSG, care s-a încheiat la egalitate, 0-0. Cea mai recentă victorie în deplasare a lui Nice în fața lui PSG a fost în 2009. Nice a câștigat doar una din ultimele nouă întâlniri cu PSG.


Acesta va fi meciul vedetă al 16-imilor de finală; ambele cluburi au fost în formă bună în ultima vreme și s-au mai întâlnit în acest sezon, remizând 0-0. PSG are un record solid împotriva lui Nice și va beneficia de faptul că joacă acasă. Nice nu a avut un parcurs slab în deplasare, dar nu a câștigat niciuna dintre ultimele 13 excursii la PSG. PSG este favorită să câștige acest meci.
PUNCTE CHEIE:

  • PSG este neînvinsă în ultimele 11 meciuri.
  • Nice are șase victorii consecutive înainte de acest meci.
  • Nice a marcat două sau mai multe goluri în trei din ultimele patru meciuri disputate în deplasare.
  • Nice nu are nicio victorie în 13 meciuri în deplasare la PSG.
  • PSG are 13 victorii în 14 meciuri pe teren propriu.