Meniu

ÎN 10, NEWCASTLE SMULGE EGALUL

NEWCASTLE

Atât Norwich City, cât și Newcastle United au manageri noi, dar Norwich a făcut cele mai evidente progrese înainte de confruntarea din Premier League. Newcastle United, care se află acum pe locul 20 în campionat, cu șase puncte, va înfrunta Norwich City, care se află în prezent pe locul 19, cu nouă puncte. Newcastle este singura echipă din campionat fără victorie și, de asemenea, a primit cele mai multe goluri (29).

Nu a păstrat nicio victorie albă în acest sezon în campionat și vine la acest meci după o prestație bună împotriva lui Arsenal, dar a pierdut cu 2-0. A fost a șaptea înfrângere a sezonului și a treia în cinci meciuri în care au primit două sau mai multe goluri. Au marcat 15 goluri în acest sezon, dintre care 10 au fost marcate acasă, dar au încasat și majoritatea celor 29 de goluri pe teren propriu (16).

gtrtCRYSTAL PALACE

Domnia lui Dean Smith la Norwich a început bine; echipa a câștigat patru puncte în primele două meciuri pe care le-a disputat la conducere și nu a pierdut de trei meciuri la rând. Ei vor căuta să câștige acest meci după ce au remizat 0-0 cu Wolverhampton Wanderers. Nu au reușit să marcheze pentru prima dată în patru meciuri împotriva lui Wolves și vor dori să păstreze acest momentum aici.

Vor avea în față o echipă care nu a păstrat o foaie albă în campionat în acest sezon și vor dori să profite de acest lucru. Norwich a câștigat una și a remizat două din ultimele trei întâlniri competitive cu Newcastle United.


Noul proprietar al lui Newcastle United a schimbat managementul, dar nu și rezultatele. De fapt, s-a înrăutățit, Magpies aflându-se în prezent în partea de jos a clasamentului. Ei se află sub presiune pentru a se ridica la așteptările noului proprietar înainte de acest meci și vor înfrunta o echipă care a dat colțul. Norwich va fi motivată de forma recentă a lui Newcastle pentru a se strădui să obțină o victorie și, având în vedere forma lor recentă, vom sprijini echipa din deplasare pentru a câștiga aici.


PUNCTE CHEIE:

  • Norwich este neînvinsă în ultimele trei meciuri.
  • Newcastle United nu are nicio victorie în campionat în acest sezon.
  • Norwich nu a reușit să înscrie în doar unul dintre ultimele patru meciuri.
  • Newcastle United a primit goluri în toate meciurile de campionat din acest sezon.