Meniu

SPORTING, VICTORIE SPECTACULOASĂ

SPORTING LISABONA

Sporting CP întâlnește Portimonense pe Estádio José Alvalade în prima ligă portugheză. Cu 41 de puncte, gazdele și campioana în exercițiu sunt la egalitate pe primul loc cu FC Porto, în timp ce oaspeții sunt pe locul șase, cu 24 de puncte. Sporting a câștigat zece meciuri la rând în campionat și este hotărâtă să își păstreze titlul. În acest sezon, sunt neînvinși în campionat și se află în spatele lui Porto la diferența de goluri. În ultimele 29 de meciuri, au pierdut doar de trei ori.

Toate înfrângerile lor au venit în Liga Campionilor și nu au mai pierdut un meci intern de la înfrângerea cu Benfica din luna mai. Au dominat atât de mult campionatul, încât ultimele cinci victorii au fost toate la mai mult de un singur gol diferență. Singura lor înfrângere pe teren propriu în ultimele 27 de meciuri a venit împotriva lui Ajax.

SPORT
PORTIMONESE

Portimonense a fost într-o formă excelentă în ultima perioadă, pierzând doar o singură dată în ultimele șapte meciuri. În prezent se află pe locul șase, la doar un loc în afara Conferinței Europa. În clasament, se află la un punct în spatele ocupantei locului cinci, Estoril. În acest sezon, Portimonense a suferit cinci înfrângeri, recordul lor împotriva cluburilor de deasupra lor fiind deosebit de teribil, deoarece au pierdut toate meciurile împotriva acestora.

Au câștigat patru din precedentele cinci meciuri disputate în deplasare, singura înfrângere fiind suferită în fața celor de la Braga. Au pierdut ultimele șase meciuri de campionat împotriva lui Sporting, ultima victorie în campionat fiind în 2018, când au învins campioana cu 4-2 pe teren propriu.


Sporting va fi conștientă că doar o victorie le-ar permite să țină pasul cu liderul campionatului, Porto. Au fost pe val și ar trebui să fie capabili să treacă de Portimonense, care nu pare să aibă talentul necesar pentru a concura cu cei mai buni. Sporting este alegerea noastră pentru a conduce la pauză și a câștiga acest meci.PUNCTE CHEIE:

  • Sporting a păstrat un scor alb în ultimele patru meciuri.
  • Au marcat 16 goluri în ultimele șapte meciuri pe teren propriu, în timp ce au primit doar patru.
  • Au marcat minimum două goluri în ultimele cinci meciuri de campionat.
  • Portimonense a păstrat patru meciuri fără gol în ultimele șapte partide.
  • În doar două din ultimele șapte meciuri au marcat ambele echipe.