Meniu

REAL CÂȘTIGĂ PE FINAL

REAL MADRID

În această partidă vitală din La Liga, liderul Real Madrid vizitează pe Santiago Bernabéu pe ocupanta locului trei, Sevilla. Madridul are 30 de puncte după 13 meciuri, în timp ce Sevilla se află la doar două puncte în spate, cu 28 de puncte. Madrid a avansat în faza eliminatorie a Ligii Campionilor după o victorie la mijlocul săptămânii. Acum se pot concentra complet pe campionat. Au câștigat ultimele cinci meciuri la rând și sunt neînvinși în ultimele opt meciuri.

Cu o victorie, Madrid va avea un avans de cinci puncte față de Sevilla. Au un punct avans față de Real Sociedad, care se află în prezent pe locul doi, dar care a jucat un meci în plus. Karim Benzema, care are zece goluri și șapte pase decisive în acest sezon, va fi din nou un jucător important pentru Madrid. Cele 30 de puncte obținute de echipa gazdă în 13 meciuri sunt cele mai multe pe care le-a avut în această perioadă din sezonul 2016/17.

2147SEVILLA

Sevilla va fi încrezătoare înainte de această întâlnire, după o victorie cu 2-0 cu Wolfsburg în Liga Campionilor, care i-a ridicat moralul. Aceștia sunt conștienți că o victorie este esențială pentru a ține pasul cu liderul Real Madrid și că trei puncte în această întâlnire îi vor pune în fața acestora. Nu au învins Madridul pe teren propriu în ultimele 12 meciuri, așa că îi așteaptă o provocare dificilă. În decembrie 2008, s-au impus pentru prima dată la Madrid.

Sevilla a pierdut doar o singură dată în șapte meciuri de campionat în deplasare, cu trei egaluri și trei victorii. Ultimele cinci întâlniri dintre Sevilla și Real Madrid s-au încheiat la egalitate, ceea ce reprezintă cea mai lungă serie de astfel de întâlniri din 2003 încoace.

Sevilla va avea dificultăți în a învinge o echipă madrilenă în plină formă, în ciuda recordului său excelent în deplasare. Credem că Madrid își va menține dominația asupra Sevillei și va câștiga acest meci acasă.


PUNCTE CHEIE:

  • Madrid este neînvinsă acasă în ultimele 15 meciuri.
  • În nouă din ultimele zece meciuri ale madrilenilor s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Sevilla a pierdut doar unul din ultimele zece meciuri disputate în deplasare în toate competițiile.
  • În ultimele nouă meciuri dintre aceste echipe disputate pe Bernabéu, doar o singură dată s-au marcat sub 2,5 goluri.
  • Madrid a marcat în medie 3,25 goluri pe meci împotriva Sevillei în ultimele 12 meciuri pe teren propriu.