Meniu

CITY RĂZBUNĂ ELIMINAREA DIN EFL

MANCHESTER CITY

În etapa a 13-a din Premier League, Manchester City va înfrunta pe West Ham United, echipă de mare perspectivă. Ambele echipe au avut rezultate mixte în cele mai recente meciuri de campionat; victoria cu 3-0 a lui City în fața lui Everton a menținut-o pe locul doi, cu 26 de puncte, în timp ce West Ham a pierdut cu Wolves și a rămas pe locul patru, cu 23 de puncte. Manchester City vine după o nouă victorie importantă în Liga Campionilor, învingând PSG cu 2-1 și extinzând seria de victorii la patru meciuri. În trei dintre cele patru meciuri, au marcat două sau mai multe goluri, iar în trei dintre ele s-au marcat peste 2,5 goluri. Aceasta va fi a doua lor confruntare din acest sezon; prima a fost în Cupa Ligii, pe care West Ham a câștigat-o la penalty-uri după meci. City a dominat acest meci în ultimii ani, câștigând trei din ultimele cinci întâlniri.

juji

WEST HAM UNITED

West Ham United nu a învins-o pe City în timpul regulamentar în 13 întâlniri competiționale, precedenta victorie fiind obținută în 2015. Aceasta este o statistică pe care vor să o schimbe și au motivația necesară pentru a face acest lucru după ce au învins joi, în deplasare, cu 2-0, Rapid Viena, în Europa League. De asemenea, vor spera să își revină în Premier League, unde vor juca pe unul dintre cele mai dificile terenuri din campionat. Au pierdut cu 1-0 în fața celor de la Wolves în ultimul meci de campionat, iar unul dintre punctele lor forte este în atac. Nu au reușit să înscrie decât într-unul dintre ultimele cinci meciuri, în timp ce au marcat două sau mai multe goluri în celelalte patru. Peste 2,5 goluri au fost marcate în trei dintre ultimele cinci meciuri ale lor și au doar o singură foaie albă în aceste cinci meciuri.

Meciurile cu scoruri mari au fost predominante în confruntările recente dintre aceste două echipe, însă întâlnirea lor din Cupa Ligii a fost unică, deoarece s-a încheiat fără goluri. Aceste două echipe au marcat cel puțin două goluri în patru din ultimele cinci confruntări. Ne așteptăm la goluri aici, și vom paria pe mai mult de 2,5.

PUNCTE CHEIE:

  • Trei din ultimele cinci meciuri ale lui West Ham au produs peste 2,5 goluri.
  • Trei din ultimele patru meciuri ale lui Manchester City au produs peste 2,5 goluri.
  • Manchester City are patru victorii consecutive.
  • West Ham are o singură partidă fără gol primit în ultimele cinci meciuri.
  • West Ham United a marcat două sau mai multe goluri în patru din ultimele cinci meciuri.