Meniu

MECI FACIL PENTRU TUNARI?

ARSENAL

Arsenal a avut un eșec în ultimul meci, iar tunarii vor încerca să îndrepte lucrurile atunci când vor primi vizita lui Newcastle United în etapa a 13-a din Premier League. Arsenal se află pe locul cinci în campionat, cu 20 de puncte, în timp ce Newcastle United este pe ultimul loc, cu șase puncte. Gazdele vin după un eșec cu 4-0 în fața lui Liverpool în deplasare, care a pus capăt unei serii de 10 meciuri fără înfrângere.

Arsenal nu a reușit să marcheze pentru prima dată în cinci meciuri, în timp ce a primit gol pentru prima dată în patru partide. Gazdele au un palmares puternic pe teren propriu, deoarece au cedat doar în fața liderului campionatului, Chelsea, acolo în acest sezon. Ei sunt neînvinși în șapte meciuri consecutive în această locație înainte de această confruntare. Peste 2,5 goluri au fost marcate în trei dintre precedentele cinci meciuri de campionat ale lui Arsenal, iar același lucru a fost valabil și în meciurile de acasă din campionat.

ARS-NCL

NEWCASTLE

Newcastle a pierdut șapte meciuri consecutive în fața lui Arsenal, așa că acesta nu este un meci pe care îl așteaptă cu nerăbdare. Newcastle a câștigat doar o singură dată în ultimele 20 de întâlniri cu Arsenal, iar având în vedere acest record, acest meci vine într-un moment nepotrivit pentru ei. Este singura echipă din campionat care nu a câștigat încă niciun meci în acest sezon, iar această serie este cea care i-a trimis în partea de jos a clasamentului.

Newcastle a pierdut șase meciuri la rând în acest sezon, după ce a jucat 13 meciuri și nu a câștigat niciunul. În meciul precedent au remizat cu 3-3 cu Brentford, care a servit ca o încălzire solidă pentru acest meci. Newcastle a marcat peste 2,5 goluri în trei dintre ultimele cinci meciuri, în timp ce nu a reușit să înscrie în doar unul dintre aceste cinci meciuri. Newcastle United a păstrat doar trei meciuri fără gol în 15 meciuri de campionat în deplasare.

Arsenal va căuta un răspuns după umilința suferită la Liverpool și, spre deosebire de atitudinea defensivă pe care a avut-o în fața lui Liverpool, va ieși cu totul acasă. Newcastle este în căutarea primei victorii din acest sezon și nu va risca nimic. Ambele echipe au avut meciuri cu multe goluri în ultima vreme și, având în vedere că se așteaptă metode de atac, peste 2,5 goluri este un pariu bun.


ÎȚI PLAC BILETELE LUNGI? IA VEZI:

27 Noiembrie 22:00 Villarreal - Barcelona

28 Noiembrie 15:00 Sivasspor - Hatayspor Antakya

PUNCTE CHEIE:

  • Newcastle are trei meciuri fără gol în 15 meciuri de campionat în deplasare.
  • Arsenal are o singură înfrângere în ultimele 11 meciuri.
  • Arsenal nu a reușit să înscrie în unul din ultimele șase meciuri.
  • Trei din ultimele cinci meciuri ale lui Newcastle au produs peste 2,5 goluri.
  • Trei din ultimele cinci meciuri de campionat ale lui Arsenal au produs peste 2,5 goluri