Meniu

BARCELONA, DIN NOU TRIUMFĂTOARE

VILLARREAL

Pentru acest meci din etapa a 14-a din La Liga spaniolă, Villarreal va primi pe Estadio de la Ceramica pe terenul Barcelonei. Cu 16 puncte, echipa gazdă se află pe locul 12, în timp ce Barcelona ocupă un neobișnuit loc 7, cu 20 de puncte. Villarreal va încerca să răzbune eșecul suferit în Liga Campionilor în fața lui Manchester United, la mijlocul săptămânii trecute. Se află la șapte puncte în spatele liderului din Europa League, dar are un meci în plus. Vor fi la doar un punct în spatele Barcelonei dacă vor câștiga acest meci.

Cu toate acestea, au pierdut ultimele 24 de meciuri în fața Barcelonei, ceea ce reprezintă cel mai lung bilanț fără victorie împotriva oricărei echipe din La Liga. Pentru că Barcelona nu se află în cea mai bună formă, acest meci va fi cea mai bună șansă a lor de a obține acea victorie evazivă. Cu o victorie și o remiză în ultimele două meciuri din campionat, echipa gazdă rămâne neînvinsă.

vil-brc

BARCELONA

Barcelona vine în această întâlnire după un slab 0-0 în Liga Campionilor pe teren propriu cu Benfica. Ultimul lor meci din La Liga s-a încheiat cu o victorie cu 1-0 și vor încerca să obțină două victorii la rând pentru prima dată în acest sezon. Sunt deja la 10 puncte în spatele lui Real Madrid și au nevoie de victorie pentru a se califica în competiția europeană.

Victoria Barcelonei în cea mai recentă confruntare a pus capăt unei serii de patru meciuri fără victorie. Acest club se află în plin proces de reconstrucție, iar jucătorii vor încerca să facă o impresie bună noului antrenor Xavi Hernandez.

Barcelona va încerca să obțină prima victorie în deplasare din acest sezon, în timp ce Villarreal va încerca să pună capăt seriei de meciuri fără victorie împotriva Barcelonei. Preconizăm că meciul va fi unul strâns, cu un singur gol care va decide rezultatul, astfel că vă recomandăm să luați pariul sub 2,5 goluri.


PUNCTE CHEIE:

  • Villarreal a pierdut o singură dată acasă în acest sezon de campionat.
  • Barcelona încă nu a câștigat în deplasare în acest sezon în campionat.
  • În toate ultimele cinci meciuri ale echipei gazdă s-au marcat sub 2,5 goluri.
  • În cinci din ultimele șase meciuri în care a jucat Barcelona s-au marcat sub 2,5 goluri.


ÎȚI PLAC BILETELE LUNGI? IA VEZI:

27 Noiembrie 14:30 Arsenal - Newcastle

28 Noiembrie 15:00 Sivasspor - Hatayspor Antakya