Meniu

BAYERN, VICTORIE LA LIMITĂ

BAYERN MUNCHEN

Bayern Munchen a suferit o înfrângere șocantă în fața lui Augsburg în ultimul meci de campionat și va încerca să își revină în Bundesliga împotriva lui Arminia Bielefeld. Avantajul lui Bayern a fost redus la doar un punct în urma înfrângerii; Bayern conduce acum cu 28 de puncte, cu 19 puncte mai mult decât oaspeții, care se află în prezent pe locul 17. Bayern Munchen și-a revenit după eșecul din campionat cu o victorie cu 2-1 în deplasare, în Liga Campionilor, în fața lui Dinamo Kiev, și va încerca să își continue forma bună acasă, când va primi pe Arminia Bielefeld.

Bayern a obținut șapte victorii și a pierdut unul din cele opt meciuri disputate acasă până acum în acest sezon. Au păstrat patru meciuri fără goluri și au marcat două sau mai multe goluri în fiecare din ultimele opt partide disputate acasă. În ultimele cinci meciuri, Robert Lewandowski a marcat de șapte ori, iar în ultimele zece meciuri, a înscris de două sau mai multe ori în trei dintre ele.

grtr

ARMINIA BIELEFELD

Arminia Bielefeld este una dintre cele mai slabe echipe din Bundesliga în acest sezon, cu o singură victorie în primele 12 meciuri. Ei au patru puncte din ultimele două meciuri de campionat înainte de acest meci, dar nu au avut un sezon deosebit de bun până acum. Au păstrat doar o singură foaie albă în ultimele cinci meciuri, iar în patru din ultimele cinci partide au primit două sau mai multe goluri. În ultimele cinci meciuri, vizitatorii au primit 10 goluri, iar în patru dintre ele s-au marcat peste 2,5 goluri.

Arminia Bielefeld are patru victorii în 26 de meciuri de campionat în deplasare și nu a reușit să marcheze în patru din ultimele zece. Au cedat șapte goluri în ultimele două întâlniri cu Bayern Munchen, iar Lewandowski a marcat trei dintre ele. Arminia Bielefeld a pierdut șapte meciuri consecutive împotriva lui Bayern.

Arminia Bielefeld nu are forța necesară pentru a concura cu Bayern Munchen, iar în trecut a avut probleme în această întâlnire. Chiar și așa, ei vor spera la o surpriză în acest meci. Bayern va spera să își revină după ultima înfrângere din campionat, iar Lewandowski va fi o parte importantă a acestui lucru. În ultimele cinci meciuri ale lor, el a marcat șapte goluri, inclusiv două meciuri cu două goluri. Dacă ne uităm la revenirile defensive ale lui Arminia Bielefeld, vom paria pe el să înscrie cel puțin două goluri și aici.

PUNCTE CHEIE:

  • Arminia Bielefeld a încasat două sau mai multe goluri în patru dintre ultimele cinci meciuri.
  • Arminia Bielefeld este fără victorie în șapte meciuri consecutive împotriva lui Bayern Munchen.
  • Bayern are șapte victorii în opt meciuri pe teren propriu în acest sezon.
  • Bayern a marcat două sau mai multe goluri în șapte din ultimele opt meciuri disputate pe teren propriu.
  • Robert Lewandowski a marcat două sau mai multe goluri în trei din ultimele 10 meciuri ale lui Bayern.