Meniu

LIVERPOOL CÂȘTIGĂ LA PAS

LIVERPOOL

Liverpool, ocupanta locului trei, și-a revenit după înfrângerea suferită în deschiderea sezonului, în fața lui West Ham, cu o victorie cu 4-0 în fața lui Arsenal, pe Anfield. Următoarea echipă care o va vizita pe Liverpool este Southampton, care se află în prezent pe locul 13 și tocmai a pierdut cu Norwich. Cu 25 de puncte, echipa gazdă se află pe locul trei, în timp ce Southampton este pe locul 13, cu 14 puncte. Liverpool se află la patru puncte de liderul Chelsea și va încerca să reducă diferența cu trei puncte în acest meci.

În acest sezon, echipa gazdă se află într-o formă excelentă de goluri, marcând 35 de goluri în campionat. Sunt neînvinși în campionat pe teren propriu în acest sezon, dar cu trei remize pe lângă cele trei victorii, au irosit câteva puncte critice. Ei vor fi încrezători în acest meci după ce au învins-o pe Southampton în șapte din cele opt meciuri anterioare.

LIV - SOU

SOUTHAMPTON

Seria de patru meciuri fără înfrângere în campionat a lui Southampton s-a încheiat cu înfrângerea în fața lui Norwich. Printre rezultatele obținute se numără trei victorii și un egal. În toate competițiile, vizitatorii au pierdut trei din ultimele patru meciuri în deplasare. Ei au câștigat doar unul dintre cele șase meciuri de campionat disputate în deplasare în acest sezon.

Southampton a pierdut ultimele patru meciuri pe Anfield, permițând 12 goluri și nereușind să înscrie. Cele trei victorii ale lui Southampton din acest sezon au venit toate împotriva unor echipe din liga inferioară. Ultima dată când au învins-o pe Liverpool în deplasare a fost în sezonul 2017.

În acest sezon, Liverpool a fost prolifică în fața porții, iar Southampton nu va putea să o oprească. Liverpool, care urmărește coroana Premier League, ar trebui să se croiască spre victorie pe Anfield. Mizăm pe o victorie a lui Liverpool la o diferență mai mare de 2,5 goluri.

PUNCTE CHEIE:

  • În toate cele șase meciuri disputate pe teren propriu, cu excepția unuia, Liverpool a marcat cel puțin două goluri.
  • Liverpool a marcat 35 de goluri în acest sezon, cu o medie de 2,9 goluri pe meci.
  • Southampton a păstrat doar două meciuri fără gol în ultimele opt meciuri în deplasare.
  • În doar două dintre ultimele șase meciuri ale vizitatorilor s-au marcat peste 2,5 goluri.