Meniu

UNITED, ȚINUTĂ ÎN ȘAH DE NEWCASTLE

NEWCASTLE

Manchester United va juca din nou după ce meciul cu Brighton a fost amânat. Se va deplasa la Newcastle United în speranța de a obține trei puncte în fața adversarilor care sunt amenințați cu retrogradarea. Newcastle United a acumulat 10 puncte și se află în prezent pe locul 19, în timp ce Manchester United se află pe locul 6, cu 27 de puncte. Gazdele traversează un sezon teribil până acum, cu o singură victorie în 18 meciuri.

Oaspeșii au încasat cele mai multe goluri în campionat până acum, cedând deja 41 de goluri și pierzând 10 din cele 18 meciuri jucate. Newcastle are, de asemenea, o serie proastă împotriva lui Manchester United, cu patru înfrângeri consecutive în ultimele patru întâlniri, United impunându-se cu 4-1 în prima lor întâlnire din acest sezon.

NEWS


MANCHESTER UNITED

Manchester United are toate motivele să fie încrezătoare în acest meci; a câștigat șase din ultimele șapte întâlniri cu Newcastle și a pierdut cu ei doar o singură dată. United a rămas neînvinsă în precedentele șase meciuri, și combinat cu succesul recent împotriva lui Newcastle, pot fi considerați mari favoriți. Au patru victorii și trei meciuri fără gol în aceste șase partide, și au marcat mai mult de un gol doar într-unul din aceste cinci meciuri.

United a pierdut doar două din ultimele zece meciuri în deplasare din campionatâ și au învins Norwich cu 1-0 în ultimul lor meci de campionat în deplasare marcând în 10 meciuri consecutive în deplasare în campionat.


Manchester United se află într-o perioadă extraordinară și s-a odihnit suficient în ultimele două săptămâni datorită amânării meciului cu Brighton. Ei primesc o echipă Newcastle care a încercat să luptae în acest sezon și care se află în prezent pe o serie de trei meciuri pierdute. Newcastle a pierdut, de asemenea, primind o mulțime de goluri și prin urmare vom alege ca United să câștige.


PUNCTE CHEIE:

  • Newcastle United are trei înfrângeri consecutive înainte de acest meci.
  • Newcastle United a reușit doar o singură victorie în acest sezon în campionat.
  • Newcastle United a încasat cele mai multe goluri în campionat până acum.
  • Manchester United este neînvinsă în ultimele șase meciuri.
  • Manchester United are patru victorii consecutive împotriva lui Newcastle United.