Meniu

ANDERLECHT O DEMOLEAZĂ PE BEERSCHOT

BEERSCHOT VA - ANDERLECHT

Beerschot VA, cu doar 9 puncte după 19 meciuri, se află la 11 puncte în spatele lui Zulte-Waregem, prima echipă ne retrogradată, și va juca aproape sigur în liga inferioară în sezonul viitor. Beerschot VA a pierdut 14 din precedentele 19 meciuri, dintre care patru la rând. Pe 18 decembrie, echipa lui Torrente a suferit ultima înfrângere în campionat la Zulte-Waregem (2-0) și inainte cu Antwerp (0-1), Eupen (1-0) și Ostende (0-2).

ANDER

Este de așteptat ca vizita lui Anderlecht, membră a Top 4, să mai doboare o dată lanterna roșie. Maurii vin după o victorie cu 3-0 în fața lui Kortrijk, joi, în sferturile de finală ale Cupei Belgiei, și vor fi optimiști când vor înfrunta clubul din subsolul clasamentului. În penultima zi a sezonului, 19 decembrie, Anderlecht avea obținute 13 victorii din 15 meciuri de campionat, ultimele în fața lui Charleroi (3-1), Zulte-Waregem (3-2), Seraing (5-0), Sint-Truiden (2-0) și Club Brugge (2-2).

Anderlecht ar trebui să mai ia trei puncte pe terenul lanternei roșii înainte de cele trei săptămâni de pauză de iarnă din Belgia.


PUNCTE CHEIE:

  • Anderlecht este pe locul 4 la general.
  • Beerschot VA se află pe ultimul loc în liga belgiană.
  • Beerschot VA are o serie de 5 meciuri pierdute, inclusiv în campionat și cupă.
  • Anderlecht este neînvinsă din 7 noiembrie.
  • Mauves sunt neînvinși în 8 meciuri (6 victorii și 2 egaluri).