Meniu

AUXERRE CONTINUĂ SĂ SPERE

AUXERRE

Auxerre se luptă pentru un loc în Ligue 1, iar după ce a învins Sochaux la penalty-uri, va înfrunta Saint-Etienne într-un baraj de promovare/retrogradare în două manșe. Auxerre a terminat pe locul trei în Ligue 2 și a dat dovadă de o determinare considerabilă în lupta pentru promovare. Ei speră să înceapă cu dreptul prima etapă, pe care o vor juca acasă, după o serie de nouă meciuri fără înfrângere.

Șase dintre aceste nouă întâlniri s-au încheiat cu victorii și au învins-o pe Sochaux la penalty-uri după un 0-0. Auxerre nu marcase în ultimele 18 meciuri înainte de remiză. Au trei meciuri fără goluri și sunt neînvinși în ultimele cinci partide pe teren propriu. Auxerre a pierdut doar patru din cele 19 meciuri de campionat disputate pe teren propriu în acest sezon, o serie care ar trebui să le dea încredere înainte de această întâlnire.

AUX

SAINT-ETIENNE

Saint-Etienne a evitat retrogradarea imediată după un egal 1-1 cu Nantes în ultima zi din Ligue 1 și după înfrângerea uriașă a lui Metz în fața lui PSG. Ei vor încerca să se agațe de acest meci, dar forma lor recentă sugerează că vor fi outsideri. Saint-Etienne a obținut doar două puncte în ultimele șase meciuri din campionat, remizând cu Bordeaux și Nantes. Ei au câștigat doar unul din precedentele unsprezece meciuri și au pierdut șase din ultimele nouă meciuri.

Saint-Etienne nu a reușit să înscrie decât într-unul din ultimele zece meciuri, dar nu a păstrat o foaie albă în niciunul dintre aceste meciuri. Au primit două sau mai multe goluri de patru ori în ultimele cinci meciuri și nu au câștigat în ultimele șapte meciuri disputate în deplasare. Patru dintre aceste șapte au fost pierdute.Saint-Etienne a avut un început slab de sezon, cu șase înfrângeri în nouă meciuri. Acest lucru le va afecta, fără îndoială, încrederea lor înainte de această întâlnire. Ei se confruntă cu o echipă care a avut performanțe bune în ultimele meciuri și are un impuls. Faptul că Saint-Etienne este în prima divizie nu o va deranja pe Auxerre, dar ar trebui să fie îngrijorată de seria de goluri a vizitatorilor. Vom alege Auxerre să câștige, dar ambele echipe să marcheze, pe baza formei lor recente.

PUNCTE CHEIE:

  • Auxerre este neînvinsă în ultimele nouă meciuri.
  • Saint-Etienne are șase înfrângeri în nouă meciuri.
  • Saint-Etienne nu a reușit să marcheze o dată în ultimele 10 meciuri.
  • Auxerre nu a reușit să marcheze decât o singură dată în 18 meciuri.
  • Saint-Etienne este fără victorie în șapte meciuri în deplasare.