Meniu

LEEDS, UMILITĂ ȘI DE TOTTENHAM

LEEDS

Întâlnirile anterioare ale lui Leeds United s-au încheiat cu un dezastru, iar apelul strident al lui Marcelo Bielsa pentru o apărare mai puternică, în timp ce se pregătesc să întâlnească Tottenham Hotspur, ar trebui să fie auzit tare și clar. Aceștia se află pe locul 15, cu 23 de puncte, în timp ce Tottenham se află pe locul 8, cu 39 de puncte. Leeds United vine după o înfrângere cu 6-0 în fața lui Liverpool pe Anfield, iar până acum a primit 17 goluri în ultimele cinci meciuri de campionat. După ce a cedat două penaltiuri în prima repriză, Leeds a părut că ar putea reuși să se impună în fața lui Liverpool pentru o vreme, dar s-a destrămat în ultimele 10 minute și nu a mai existat cale de întoarcere.

Același lucru s-a întâmplat împotriva lui Manchester United la începutul acestui sezon, într-o înfrângere cu 4-2, iar acum au pierdut patru din ultimele cinci meciuri, obținând doar un punct din 15 posibile. De asemenea, Leeds nu a reușit să înscrie în trei din ultimele cinci meciuri și are nevoie disperată de o victorie. Leeds United ar putea fi retrogradată dacă pierde aici; în prezent se află la trei puncte deasupra zonei de retrogradare.

leeds

TOTTENHAM

Cea mai gravă problemă care afectează speranțele lui Tottenham de a ajunge în top patru este inconsecvența care vine prin prizma rezultatelor lor. Ei vin după o victorie crucială împotriva lui Manchester City, pretendentă la titlu, și o înfrângere cu 1-0 în fața lui Burnley, amenințată cu retrogradarea. Spurs sunt, fără îndoială, într-o formă mai bună decât Leeds înainte de acest meci, dar având în vedere succesul lor anterior, nu putem spune sigur că vor câștiga la Elland Road. Ei au pierdut trei din ultimele cinci meciuri, precum și patru din ultimele cinci meciuri de campionat.

Apărarea lui Spurs a fost șubredă, iar atacul lor nu a fost atât de eficient pe cât ar fi trebuit să fie. Nu au reușit să înscrie în trei dintre ultimele cinci meciuri de campionat și au primit două sau mai multe goluri în patru dintre ele. Spurs nu au păstrat o foaie curată în niciunul din ultimele șase meciuri de campionat. Șansele lor de a termina în primele patru locuri au fost grav afectate de înfrângerea cu Burnley; echipa lui Antonio Conte se află acum la șapte puncte în spatele celei de-a patra clasate, Manchester United, deși a jucat cu două meciuri mai puțin.

Tottenham nu a jucat bine în ultima vreme, dar calitatea jucătorilor săi ar trebui să fie suficientă pentru a le oferi o victorie în fața lui Leeds United. Va fi un meci strâns, deoarece ambele cluburi se luptă pentru victorie - Tottenham pentru visul de a ajunge în primele patru locuri, iar Leeds pentru supraviețuire. Spurs au un parcurs mai bun și au șanse mai mari de a câștiga.

PUNCTE CHEIE:

  • Tottenham Hotspur are patru victorii în ultimele 10 meciuri.
  • Leeds United a încasat 17 goluri în ultimele cinci meciuri.
  • Leeds United are două victorii în ultimele 10 meciuri.
  • În opt din ultimele 10 meciuri, Leeds a primit două sau mai multe goluri.
  • Tottenham nu a păstrat o foaie albă în ultimele șase meciuri de campionat.