Meniu

SE POATE ÎMPIEDICA TOTTENHAM?

MURA MURSKA SOBOTA

A sosit a cincea zi a Ligii Conferințelor UEFA, iar trei echipe au rămas fără niciun punct; una dintre ele este NS Mura, care va juca împotriva lui Tottenham Hotspur în Grupa G. Slovenii sunt pe ultimul loc în grupă, în timp ce Tottenham se află pe locul doi, cu șapte puncte. Mura nu a avut un început de sezon prea bun; nu a câștigat de șase meciuri și are doar o singură victorie în ultimele 11 meciuri. Au păstrat doar două meciuri fără goluri în 13 partide și, deși joacă acasă, vor fi outsideri aici, având doar o victorie în ultimele șase partide.

Mura a încasat două sau mai multe goluri în trei din ultimele patru meciuri din Conference League și nu a reușit să înscrie de două ori în aceste patru meciuri. În prima lor întâlnire, au fost învinși cu 5-1 de Tottenham.

mur-tth

TOTTENHAM SPURS

Spurs își regăsește treptat ritmul după un început de sezon dificil. De când a preluat funcția de antrenor, Antonio Conte nu a pierdut încă niciun meci din trei. El a reușit să îi ghideze spre prima victorie în campionat pe teren propriu înainte de acest meci, iar încrederea ar trebui să fie ridicată după ce a revenit de la un gol înfrângere pentru a învinge Leeds United cu 2-1. Spurs a avut un parcurs semnificativ mai bun decât Mura, în ciuda faptului că nu a avut un sezon deosebit de excelent. Ei au pierdut doar o singură dată în ultimele cinci meciuri și nu au marcat în două dintre ele.

Spurs nu au marcat mai mult de un gol în ultimele patru meciuri în deplasare. Au avut un parcurs bun în Conference League, cu trei victorii și o singură înfrângere în ultimele cinci meciuri, marcând două sau mai multe goluri în patru dintre ele. Cu toate acestea, toate victoriile lor în această competiție au venit acasă, iar ei vor spera să ia una în deplasare pentru prima dată.

Tottenham vizează prima victorie în deplasare din această campanie. Nu au avut un sezon ideal, dar lucrurile se îmbunătățesc acum, odată cu sosirea lui Antonio Conte. Spurs vor fi favoriți INDISCUTABILI împotriva unei echipe care nu a mai câștigat de mult timp. În ambele reprize, pariați pe vizitatori pentru a prelua conducerea.


FACI BILETE D-ALEA LUNGI?:

CUI ÎI POARTĂ NOROC TRIFOIUL?