Meniu

CITY CÂȘTIGĂ DUELUL ȘEICILOR

MANCHESTER CITY

PSG este singura echipă neînvinsă din Grupa A a UEFA Champions League și va avea mult de muncă atunci când va merge în Anglia pentru a înfrunta Manchester City. Cele două echipe sunt despărțite de un punct; City conduce cu nouă puncte, în timp ce PSG este a doua, cu opt puncte. Se anticipează că ambele echipe vor merge în turul doi, iar o victorie pentru oricare dintre cele două echipe astăzi asigură acest loc. Manchester City și-a revenit după un scurt declin în urma căruia a fost eliminată din Cupa Ligii și a pierdut în campionat în fața lui Crystal Palace.

Au câștigat deja trei meciuri consecutive, cel mai recent fiind un triumf cu 3-0 în fața lui Everton, ceea ce le oferă două meciuri consecutive fără gol primit. Au fost învinși cu 2-0 de PSG în prima întâlnire și, deși vor avea nevoie de puncte, răzbunarea este o necesitate. Înfrângerea cu PSG a fost singura dată când nu au reușit să marcheze în acest sezon al Ligii Campionilor. Au marcat patru sau mai multe goluri în fiecare dintre celelalte trei meciuri.

mancy-psg

PSG

PSG vine după o victorie cu 3-1 în Ligue 1 împotriva lui Nantes, pe care a trebuit să o câștige cu 10 oameni după ce portarul Keylor Navas a fost eliminat în minutul 65. Lionel Messi a marcat primul său gol în Ligue în acest meci și pare să se acomodeze bine cu echipa PSG. Din prima confruntare din această grupă, el a marcat și împotriva lui Manchester City. PSG a fost eficientă în atac, marcând în opt din ultimele zece meciuri și înscriind două sau mai multe goluri în opt dintre ele.

Cu toate acestea, au avut probleme defensive și nu au multe foi curate pentru a aduce la acest meci. Au păstrat doar o singură foaie albă în ultimele opt meciuri, iar în fiecare dintre ultimele patru meciuri, ambele echipe au marcat. În zece meciuri din Liga Campionilor, au păstrat doar o singură foaie albă, iar în șapte dintre ele ambele echipe au marcat.


Pe Etihad Stadium se vor confrunta două echipe foarte tactice, câștigătoarea primind confirmarea unui loc în turul al doilea al Ligii Campionilor. Având în vedere calibrul echipelor, nu ne așteptăm ca niciunul dintre aceste cluburi să stea pe loc și să se apere, astfel că vom paria pe ambele echipe pentru a marca.


AI AICI MAI MULTE PONTURI:

24 Noiembrie 19:45 Villarreal - Manchester United

24 Noiembrie 22:00 Atletico Madrid - AC Milan

24 Noiembrie 19:45 Besiktas - Ajax


PUNCTE CHEIE:

  • PSG are o singură foaie albă în 10 meciuri din Liga Campionilor.
  • Ambele echipe au marcat în trei din cele patru meciuri ale lui Manchester City în Liga Campionilor.
  • Manchester City a marcat două sau mai multe goluri în ultimele trei meciuri.
  • Ambele echipe au marcat în șapte din ultimele 10 meciuri ale lui PSG în Liga Campionilor.