Meniu

PORTO: MISIUNE IMPOSIBILA 2

LIVERPOOL

Liverpool a învins-o pe Arsenal cu 4-0 și se pregătește pentru meciul din Liga Campionilor cu FC Porto de pe Anfield. Reds au dominat Grupa B și au fost deja certificați ca fiind primii din grupă, în timp ce se îndreaptă spre această întâlnire. Cu două meciuri rămase de disputat, au 12 puncte, cu șapte mai multe decât a doua clasată, Porto.

Liverpool este neînvinsă în această grupă și, cu 13 goluri marcate, se află printre cei mai buni marcatori din Liga Campionilor în acest sezon. Liverpool a pierdut un singur meci în acest sezon, iar în fiecare din ultimele 15 deplasări a marcat două sau mai multe goluri. Au o singură înfrângere în ultimele zece meciuri din Liga Campionilor, dar patru meciuri fără gol primit și patru victorii din cinci în aceeași competiție pe teren propriu.

VVV


PORTO

Porto va căuta în acest meci prima victorie din istorie în fața lui Liverpool. Au jucat de nouă ori cu Reds și au pierdut șase dintre aceste întâlniri. Liverpool a triumfat cu 5-1 în precedenta lor întâlnire din această grupă, continuând tendința de meciuri cu scoruri mari împotriva lui Porto. Giganții portughezi nu au reușit să înscrie în trei din ultimele cinci întâlniri cu Liverpool, dar vor spera să o supere pe Liverpool pe Anfield după un parcurs național bun.

Peste 2,5 goluri au fost marcate în patru din precedentele cinci meciuri ale lui Porto, dar au păstrat doar o singură foaie albă în acest timp. Nu au avut prea mult noroc în Liga Campionilor până acum, dar au trei meciuri fără gol în precedentele cinci partide și nu au reușit să marcheze decât o singură dată. Au remizat în ambele meciuri disputate în deplasare în această grupă până acum în acest sezon.


Întâlnirile dintre aceste două echipe au produs mai multe goluri și ambele au fost implicate în întâlniri cu scoruri mari până la acest meci. Ca și în meciurile anterioare dintre cele două cluburi, se așteaptă ca Liverpool să domine aici. Gazdele sunt, de asemenea, într-o serie fantastică de goluri, așa că acesta pare a fi un pariu bun pentru peste 2,5 goluri.


ÎȚI PLAC BILETELE LUNGI? IA VEZI:

23 Noiembrie 19:45 Villarreal - Manchester United

24 Noiembrie 22:00 Atletico Madrid - AC Milan


PUNCTE CHEIE:

  • Liverpool are o singură înfrângere în acest sezon.
  • Porto nu a reușit să înscrie în trei din ultimele cinci întâlniri cu Liverpool.
  • Liverpool a marcat două sau mai multe goluri în ultimele 15 meciuri.
  • Patru din ultimele cinci meciuri ale lui Porto au produs peste 2,5 goluri.
  • Trei din ultimele cinci meciuri ale lui Liverpool au produs peste 2,5 goluri.