Meniu

PREDAU TURCII ARMELE?

BESIKTAS

Gazdele se află pe ultimul loc în grupă, după ce au obținut un singur punct din patru meciuri. O primesc pe Ajax pe stadionul Vodafone din Istanbul, unde este deja liderul grupei. Echipa gazdă va trebui să accepte încă un sezon în care va fi eliminată în faza grupelor. Forma lor proastă a continuat în campionatul turc, unde au pierdut patru din ultimele cinci meciuri. În campionatul intern, vine după un eșec cu 2-0 în fața lui Alanyaspor.

Besiktas a marcat doar două goluri în patru meciuri din grupe, o medie de 0,5 goluri pe meci. Au primit 12 goluri în meciurile lor din grupă, cu o medie de trei goluri pe meci. Echipa gazdă a fost învinsă cu 2-0 de Ajax în prima rundă. Forma lor recentă pe teren propriu a fost la fel de proastă, cu doar două victorii în ultimele șase meciuri.

bsk-ajx



AJAX

Cu două meciuri rămase de disputat, campioana Olandei, Ajax, este deja calificată în fazele eliminatorii. Dacă nu se întâmplă ceva spectaculos, vor fi numiți aproape sigur câștigători ai grupei. Au câștigat toate cele patru meciuri, cu o diferență de goluri net superioară celei mai bune echipe următoare.



Au 22 de meciuri fără înfrângere în deplasare în toate competițiile, ceea ce este printre cele mai bune din Europa. Au marcat 14 goluri în cele patru meciuri din grupă, având o medie de 3,5 goluri pe meci și permițând doar două. Doar unul dintre ultimele șaptesprezece meciuri ale lui Ajax s-a încheiat cu o înfrângere, iar acesta a fost împotriva lui Utrecht, acasă, în campionat.

Ajax va căuta să câștige și să încheie campania din grupe pe o notă bună. Au fost în foc în Liga Campionilor, iar în condițiile în care Besiktas are cea mai slabă defensivă din grupă, mergem cu pariul peste 1,5 goluri în acest meci.


AI MAI JOS ÎNCĂ NIȘTE PONTURI:

24 Noiembrie 22:00 Manchester City - PSG

24 Noiembrie 22:00 Atletico Madrid - AC Milan

24 Noiembrie 22:00 Liverpool - Porto

PUNCTE CHEIE:

  • În ultimele șase meciuri competitive nu au reușit să păstreze o foaie albă.
  • În cinci din ultimele șase meciuri ambele echipe au marcat.
  • În doar unul dintre ultimele 12 meciuri ale lui Ajax au marcat ambele echipe.
  • Ajax a marcat 17 goluri în ultimele șase meciuri, la o medie de 2,8 goluri pe meci. Aceasta a inclus și două egaluri fără goluri.