Meniu

YILMAR ÎNGROAPĂ SPERANȚELE TURCIEI

PORTUGALIA

Fernando Santos, selecționerul Portugaliei, a descris meciul de baraj al echipei sale împotriva Turciei ca fiind cel mai dificil din cariera sa. Cu toate acestea, el speră să obțină o victorie în semifinala de baraj pentru calificarea la Cupa Mondială, pentru a pregăti un meci împotriva Italiei sau a Macedoniei de Nord. Portugalia se află în acest scenariu după ce a pierdut cu 2-1 pe teren propriu în fața Serbiei în ultimul meci din faza grupelor, al doilea meci consecutiv fără victorie.

Pe de altă parte, portughezii se prezintă la acest meci cu o singură înfrângere în precedentele șapte meciuri si cu cinci victorii. Portugalia a păstrat un scor alb în patru dintre precedentele cinci întâlniri. Portugalia a câștigat 10 din precedentele 11 meciuri de calificare la Cupa Mondială și a pierdut doar o singură dată în ultimele 20 de meciuri. Au avut 14 meciuri fără gol primit în 20 de meciuri de calificare la Cupa Mondială.

port

TURCIA

Principala slăbiciune a Turciei a fost o apărare poroasă, cu doar două meciuri fără goluri în ultimele zece meciuri. Turcia a câștigat fiecare dintre cele trei meciuri din grupă, dar înfrângerea cu 6-1 în fața Olandei a fost cea care a decis rezultatul, Turcia terminând la două puncte în spatele olandezilor. Turcia a marcat în fiecare dintre ultimele cinci meciuri; a câștigat cu 2-1 în deplasare în fața Muntenegrului în ultima etapă și a marcat două sau mai multe goluri în trei dintre ultimele patru meciuri.

Turcia și Portugalia s-au întâlnit ultima dată într-un meci amical în 2012, pe care Turcia l-a câștigat, dar acesta este un meci mult mai dificil, în care ambele echipe vor trebui să aibă o prestație bună. Turcia a câștigat patru din precedentele cinci meciuri de calificare la Cupa Mondială disputate în deplasare, singurul eșec venind împotriva echipei care a terminat pe primul loc în grupă, Olanda. Au mai marcat două goluri și au păstrat două meciuri fără gol în patru dintre ultimele cinci meciuri în deplasare.

Pentru acest scenariu, aceste două națiuni au armele de care au nevoie. Este un meci de baraj cu sens unic in care fiecare echipă își va propune să câștige. În patru din ultimele cinci meciuri ale Turciei, ambele echipe au marcat și au o singură foaie albă. Acest lucru indică faptul că au un atac puternic, dar o apărare slabă. Portugalia, cu unul dintre cei mai buni jucători ofensivi din lume, va dori să profite de acest lucru. Ambele echipe să înscrie este un pariu bun aici.


PUNCTE CHEIE:

  • Ambele echipe au marcat în patru din ultimele cinci meciuri ale Turciei.
  • Turcia are doar două meciuri fără gol primit în ultimele 10 partide.
  • Portugalia are meciuri fără gol primit în patru din ultimele cinci partide.
  • Portugalia are o singură înfrângere în ultimele șapte meciuri.