Meniu

ARSENAL ÎNTOARCE PARTIDA ÎN PRELUNGIRI

ARSENAL

Arsenal și Wolverhampton Wanderers se vor întâlni din nou joi, la două săptămâni după ce Arsenal s-a impus cu 1-0 pe Molineux în prima lor întâlnire din acest sezon. Doar două puncte separă cele două echipe; tunarii sunt pe locul șase, cu 42 de puncte, în timp ce Wolves se află pe locul șapte, cu 40 de puncte. Ambele echipe vin după victorii; Arsenal a învins sâmbătă pe Brentford cu 2-1 și va căuta a treia victorie la rând în această întâlnire.


Tunarii și-au revenit după un început slab de sezon și au fost aproape de a păstra o nouă foaie albă împotriva lui Brentford. Ei au trei meciuri fără gol în precedentele cinci partide, dar nu au reușit să înscrie în trei dintre aceste partide. În patru din ultimele cinci meciuri, au marcat mai puțin de 2,5 goluri și au marcat mai mult de un gol doar într-unul din aceste cinci meciuri. Arsenal a pierdut doar un singur meci în precedentele opt din Premier League, iar cu Gabriel Martinelli revenind după suspendare și Takehiro Tomiyasu după accidentare, vor avea mai multe alternative.

ars

WOLVES

Wolves vin după o victorie dificilă, 2-1 pe teren propriu, cu Leicester City și căuta să se răzbune pe Arsenal după ce a pierdut acasă cu zece oameni în fața tunarilor în urmă cu doar 14 zile. Chiar și după eliminarea lui Gabriel Martinelli, Wolves a fost privat de un punct acasă din cauza unei apărări viclene, dar va căuta să își ceară scuze aici. Deși nu au reușit să marcheze în două din ultimele patru meciuri, au obținut trei victorii în ultimele cinci meciuri, ceea ce dă speranța că pot face acest lucru. Trei dintre ultimele patru meciuri s-au soldat cu sub 2,5 goluri, deși în trei dintre aceste cinci meciuri au marcat de două ori.

Wolves au o serie de patru victorii în deplasare și vor intra în acest meci plini de încredere. Au păstrat trei meciuri fără goluri și nu au reușit să înscrie mai mult de un gol în trei din ultimele cinci meciuri jucate în deplasare, rezultând sub 2,5 goluri în patru din ultimele cinci meciuri jucate în deplasare. Wolves au pierdut puncte doar în două din ultimele opt meciuri de campionat, acumulând 19 puncte dintr-un potențial de 24. Tocmai au învins-o pe Tottenham în nordul Londrei și se vor întoarce aici cu amintiri plăcute, după ce au învins-o pe Arsenal acolo în precedenta lor vizită.


Pentru aceste două echipe, acest meci devine rapid o luptă de ranchiună. Va fi un alt meci interesant între cele două echipe, în condițiile în care lupta pentru primele patru locuri începe să prindă contur. Arsenal este greu de învins acasă, în timp ce Wolves a avut performanțe admirabile în deplasare. Aceasta va fi o afacere de tip "cagey", la fel ca în prima întâlnire, prin urmare, mergeți pe sub 2,5 goluri.


PUNCTE CHEIE:

  • Arsenal are trei meciuri fără gol primit în cinci partide.
  • Patru din ultimele cinci meciuri ale lui Arsenal au produs sub 2,5 goluri.
  • Patru din cele cinci meciuri disputate de Wolves în deplasare au produs sub 2,5 goluri.
  • Wolves are o singură înfrângere în ultimele opt meciuri de campionat.