Meniu

PORTO O ELIMINĂ PE LAZIO DIN EUROPA

LAZIO ROMA - FC PORTO

FC Porto are un sezon excelent. Lider în Liga Primeira, echipa lui Sergio Conceiçao face o impresie bună și în Europa. În grupa morții din Liga Campionilor, clubul portughez a crezut mult timp că poate termina în fața lui Atletico Madrid și că poate ajunge în 16-imile de finală ale competiției. Cu toate acestea, o înfrângere cu Los Colchoneros în ultima zi a însemnat retrogradarea în Europa League (3-1).


PORT


FC Porto nu a fost din nou răsfățată la tragerea la sorți. Trebuie să dea piept cu Lazio Roma! Cu toate acestea, clubul portughez a avut un start perfect în prima manșă, acasă (2-1). Acum vor face tot posibilul să nu piardă în capitala Italiei pentru a ajunge în turul următor. Lazio Roma se află doar pe locul șase în Serie A și a obținut o singură victorie în ultimele patru meciuri. Așa că ar putea avea ceva probleme împotriva liderului campionatului portughez.

FC Porto și-a asumat deja o șansă bună în turul 32 din Europa League. Liderul campionatului portughez va încerca să termine treaba prin a învinge Lazio Roma pe teren propriu. Mizăm deci ca Porto sa câștige sau sa fie egal.

PUNCTE CHEIE:

  • FC Porto s-a impus în prima manșă, acasă, cu 2-1.
  • FC Porto este lider în Primeira Liga.
  • FC Porto a câștigat 13 din ultimele 14 meciuri
  • Lazio Roma se află pe locul șase în Serie A.
  • Lazio Roma a obținut doar o victorie în ultimele patru meciuri.
  • Lazio Roma a remizat în două din cele trei partide disputate pe teren propriu în faza grupelor UEFA Europa League.