Meniu

VEDEM SI NOI GOLURI?

CHELSEA

În etapa a 5-a a fazei grupelor Ligii Campionilor, Chelsea o întâlnește pe Juventus în Grupa H. Cu nouă puncte din patru meciuri, gazdele ocupă poziția a doua în grupă, în timp ce oaspeții sunt pe primul loc, cu patru victorii la rând și un total de 12 puncte. În timp ce gazdele nu și-au asigurat încă locul în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor, iar o victorie pe Stamford Bridge va consfinți acest lucru, oaspeții sunt deja calificați și se anticipează că vor face numeroase schimbări în formația lor.

Chelsea vine după o victorie cu 3-0 în deplasare în Premier League, în fața lui Leicester City. Chelsea este acum neînvinsă în nouă meciuri după victoria cu Leicester. În plus, ei sunt neînvinși în ultimele cinci meciuri pe teren propriu în toate competițiile.

che-juv



JUVENTUS

Juventus, pe de altă parte, a avut dificultăți în Serie A, dar este o forță în Liga Campionilor. În deplasare, oaspeții au învins-o pe Lazio cu 2-0. Acum au câștigat trei meciuri consecutive.

În meciurile din deplasare, însă, nu au reușit să obțină trei puncte. Într-adevăr, Juventus a câștigat doar o singură dată în ultimele trei meciuri în deplasare, ceea ce ar trebui să fie o preocupare împotriva lui Chelsea, care rareori pierde pe Stamford Bridge.


Juventus s-a calificat deja în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor și nu are niciun motiv să joace împotriva lui Chelsea. Chelsea, pe de altă parte, își va asigura un loc în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor dacă va câștiga toate cele trei meciuri. Este probabil ca Chelsea să conducă la pauză și la pauză, datorită sprijinului de acasă și a unei serii recente de victorii.



ÎȚI PLAC BILETELE LUNGI? IA DE AICI:

SCUFUNDA DIAVOLII SUBMARINUL?

DUELUL SEICILOR PENTRU PRIMUL LOC

PORTO: MISIUNE IMPOSIBILA 2


PUNCTE CHEIE:

  • Chelsea se află la o serie de nouă meciuri fără înfrângere.
  • Chelsea este neînvinsă în ultimele cinci meciuri disputate pe teren propriu în toate competițiile.
  • Juventus a obținut o singură victorie în ultimele trei meciuri disputate în deplasare.