Meniu

ÎȘI SPALĂ BARCA RUȘINEA DIN TUR?

BARCELONA

Barcelona și-a recăpătat o oarecare regularitate și va încerca să avanseze în Liga Campionilor când va întâlni Benfica într-un meci tensionat. Barcelona a sărit în fața Benficăi în Grupa E după două victorii consecutive cu Dinamo Kiev. Au șase puncte, cu două mai multe decât adversarii lor, și vor căuta o victorie pentru a-și asigura un loc în runda următoare. În primul meci al lui Xavi Hernandez la conducerea tehnică, Barcelona a trecut cu 1-0 de rivalii catalani de la Espanyol, grație golului marcat din penalty de Memphis Depay, și a existat un spirit pozitiv în această prestație.

Acum au ajuns la patru meciuri fără înfrângere, marcând în toate, cu două victorii și două remize, și păstrând două meciuri fără gol. În acest sezon, s-au descurcat semnificativ mai bine acasă decât în deplasare. Bayern Munchen și Real Madrid au fost singurele lor înfrângeri în zece meciuri pe teren propriu în acest sezon. Șase din cele zece meciuri disputate acasă s-au soldat cu victorii.

BENFICA

Benfica vine după două victorii masive: 6-1 cu Sporting Braga în Primeira Liga și 4-1 cu Pacos Ferreira. Au marcat în fiecare dintre precedentele cinci meciuri, iar în patru dintre ele au marcat mai mult de 2,5 goluri. Benfica va intra în acest meci în căutarea de a repeta victoria de 3-0 din prima etapă cu Barcelona, dar va avea în față un adversar mai bine organizat, iar faptul că nu a păstrat o foaie albă în ultimele cinci meciuri face ca acest lucru să fie și mai dificil.

Benfica a încasat de două ori trei sau mai multe goluri în ultimele cinci meciuri; a fost învinsă cu 5-2 de Bayern în ultima confruntare din Liga Campionilor și trebuie să evite cel puțin o înfrângere astăzi pentru a supraviețui în competiție. O remiză ar fi un rezultat fantastic pentru echipa portugheză, în timp ce Barcelona se pregătește să înfrunte Bayern Munchen în Germania, iar Benfica se pregătește să înfrunte acasă pe Dinamo Kiev.


Odată cu sosirea lui Xavi, există o nouă atmosferă la Barcelona, iar acesta a dat startul cu o victorie pe teren propriu în La Liga. Legenda speră să treacă la nivelul următor cu o victorie în Liga Campionilor, care le va garanta un loc în turul următor. Benfica a avut probleme în Liga Campionilor, în special în atac, și va înfrunta o echipă a Barcelonei care a avut performanțe bune acasă în acest sezon. Benfica a fost, de asemenea, slabă în defensivă, prin urmare, vom alege Barcelona să câștige aici.