Meniu

VICTORIE IMPORTANTĂ PENTRU LIVERPOOL

CRYSTAL PALACE

Crystal Palace a fost privată de victorie în ultimul meci din cauza unui autogol ghinionist al lui Joachim Andersen, dar va avea o nouă șansă duminica aceasta, când va primi vizita lui Liverpool. Cu 24 de puncte și un loc 11, Crystal Palace se deplasează pe Anfield pentru a o înfrunta pe a doua clasată, Liverpool, care are 45 de puncte. Palace va fi lipsită de o mulțime de jucători cheie din cauza participării la AFCON din Africa, în 2021. Se așteaptă ca Jordan Ayew să revină la timp pentru acest meci, în ciuda eliminării timpurii a Ghanei. Cheikhou Kouyate din Senegal și Wilfried Zaha din Coasta de Fildeș sunt încă în competiție pentru țările lor.

Palace vine după o remiză 1-1 cu Brighton și va trebui să își intensifice jocul pentru a se pregăti pentru un adversar mai dificil. În cinci meciuri, ei au păstrat doar o singură foaie albă, care a venit împotriva unui Norwich City cu un scor mic. Palace a intrat la pauză în inferioritate în trei din ultimele cinci meciuri din Premier League și a condus o singură dată, împotriva lui Norwich.

LIVER

LIVERPOOL

Liverpool vine după o victorie cu 2-0 împotriva lui Arsenal pe Emirates, obținând un loc în finala Cupei Ligii. Ei nu au dat semne că le vor lipsi principalii lor marcatori Mo Salah și Sadio Mane, care participă la AFCON, în timp ce Naby Keeita nu a lipsit nici el. În absența celor trei, Reds au reușit să funcționeze bine și nu au reușit să înscrie decât într-unul dintre cele patru meciuri pe care le-au jucat fără ei.

Liverpool este neînvinsă în ultimele cinci meciuri, marcând două sau mai multe goluri în patru dintre ele, și a păstrat trei meciuri consecutive fără goluri înainte de această întâlnire. Au jucat un singur meci de campionat fără trioul de la AFCON, și a fost o bătaie cu 3-0 în fața lui Brentford; au pierdut doar unul din ultimele zece meciuri de campionat. Liverpool a condus la pauză și la pauză în trei din ultimele cinci meciuri.Crystal Palace pare să simtă lipsa echipei lor AFCON mai mult decât Liverpool. Până în momentul în care se vor confrunta cu Liverpool, gazdele ar trebui să-l aibă înapoi pe Jordan Ayew. Cu toate acestea, nu există nicio garanție că va fi în formă maximă pentru acest meci. Liverpool a avut un parcurs bun în ultima vreme și va fi încrezătoare în acest meci. Au condus în ambele reprize în majoritatea meciurilor lor recente și ne așteptăm să facă acest lucru din nou aici.


PUNCTE CHEIE:

  • Liverpool a condus în ambele reprize în trei din ultimele cinci meciuri.
  • Liverpool are trei meciuri consecutive fără goluri înainte de acest meci.
  • Liverpool a marcat două sau mai multe goluri în patru din ultimele cinci meciuri.
  • Crystal Palace are două victorii în ultimele 10 meciuri de campionat.
  • Crystal Palace a primit două sau mai multe goluri în trei din ultimele cinci meciuri de campionat.