Meniu

EGAL CU GOLURI ÎNTRE ATLETICO ȘI UNITED

ATLETICO MADRID

Vor fi multe de urmărit în meciul dintre Atletico Madrid și Manchester United în a doua serie de meciuri din 16-imile de finală ale UEFA Champions League. Echipa spaniolă a avut un parcurs bun în 16-imile de finală ale acestei competiții și speră să îl prelungească începând cu acest meci din prima manșă. Campioana Spaniei a avut o evoluție oscilantă în ultima perioadă, dar victoria cu 3-0 în deplasare împotriva lui Osasuna a reprezentat preludiul perfect pentru acest meci. A fost primul meci fără gol primit în opt partide și a patra oară în cinci partide în care au marcat două sau mai multe goluri.

În trei dintre ultimele cinci meciuri, însă, Atletico a primit două sau mai multe goluri. Peste 2,5 goluri au fost marcate în patru din ultimele cinci meciuri, ambele echipe marcând în trei dintre ele. Atletico Madrid a suferit în faza grupelor Ligii Campionilor, câștigând doar două din cele șase meciuri, dintre care niciunul acasă. Înfrângerile cu Milan și Liverpool din faza grupelor au făcut ca numărul meciurilor fără victorie pe teren propriu în Liga Campionilor să ajungă la șase.

nnnu

MANCHESTER UNITED

Cristiano Ronaldo, de la Manchester United, este unul dintre jucătorii care se va bucura de acest meci. Atacantul portughez a jucat de 35 de ori împotriva lui Atletico, marcând de 25 de ori. De asemenea, el a creat suferință pentru Atletico Madrid în finala Ligii Campionilor și va încerca să își dezlănțuie latura distructivă în această seară. Manchester United nu a fost în cea mai bună formă în ultimele meciuri, dar două victorii consecutive ar trebui să fie suficiente pentru a-i motiva înainte de această întâlnire.

Faptul că au marcat șase goluri în aceste două meciuri implică faptul că sunt la cea mai puternică ofensivă a lor. Cu toate acestea, apărarea lui United rămâne o problemă, deoarece au păstrat doar o singură foaie albă în ultimele cinci meciuri. Ambele echipe au marcat în patru din ultimele cinci întâlniri, în timp ce ambele echipe au marcat în cinci din ultimele șase meciuri ale lui United în faza grupelor.

Prima întâlnire dintre Atletico Madrid și Manchester United are multe subiecte de discuție; pentru început, ambele echipe au probleme în apărare, ceea ce va ieși fără îndoială la iveală în acest meci, deoarece ambele s-au descurcat bine în atac în meciurile anterioare. Atletico Madrid a avut un parcurs extraordinar în Liga Campionilor până acum, dar suferă atunci când se confruntă cu Cristiano Ronaldo. Aceasta este o situație în care ambele echipe pot înscrie.


PUNCTE CHEIE:

  • Ambele formații au marcat în trei dintre ultimele cinci meciuri ale lui Atletico.
  • Patru din ultimele cinci meciuri ale lui Atletico s-au încheiat cu peste 2,5 goluri.
  • Ambele echipe au marcat în patru din ultimele cinci meciuri ale lui Manchester United.
  • Ambele echipe au marcat în cinci din ultimele șase meciuri ale lui United în Liga Campionilor, în faza grupelor.
  • Cristiano Ronaldo a marcat 25 de goluri în carieră împotriva lui Atletico Madrid.