Meniu

MIAMI HEAT PIERDE DRAMATIC


PHILADELPHIA 76ers

Miami Heat merge în nordul Philadelphiei pentru a-i înfrunta pe 76ers în ceea ce se anunță a fi meciul NBA al serii si unde se va lupta pentru primul loc în Conferința de Est. Cei de la Sixers, care ocupă în prezent locul trei în Conferința de Est, cu un bilanț de 43-27, vor încerca să reducă distanța față de Miami Heat, care se află pe primul loc, la trei meciuri și jumătate în fața lor, cu un bilanț de 47-24.

Cei de la 76ers vor încerca să își revină după o înfrângere lamentabilă cu 93-88 în fața celor de la Toronto Raptors, în timp ce Heat se află la o serie de două victorii consecutive, după o victorie cu 120-108 în fața celor de la Thunder. Acestea sunt două echipe cu speranțe de playoff, iar acest meci ar putea foarte bine să fie o avanpremieră a finalei Conferinței de Est.

MIAMI HEAT

Heat s-a bucurat de un sezon extraordinar, în mare parte datorită îmbunătățirii semnificative a jucătorului din al treilea an Tyler Herro. Cu o medie de 21,1 puncte pe meci, fostul Kentucky Wildcat este un candidat la titlul de al șaselea om al anului și ar putea să facă un efort târziu pentru titlul de cel mai bun jucător al anului, datorită recentei sale evoluții. Miami este un candidat serios la revenirea în finala NBA pentru a doua oară în trei ani, datorită abilităților sale, a profunzimii remarcabile și atitudinii curajoase a echipei.

După ce l-au achiziționat pe James Harden, Sixers au propriile vise de titlu de cealaltă parte a terenului. Fostul MVP s-a adaptat bine la stilul de joc al celor de la Sixers și pare să se potrivească bine cu actualul favorit la titlul de MVP, Joel Embiid. Sixers au ajuns la 8-3 de când l-au achiziționat pe Harden de la Nets și au ajuns să devină unul dintre principalii candidați din NBA.În ceea ce ar trebui să fie un meci strâns și provocator, vom miza pe victoria celor de la Miami Heat. Heat a jucat un baschet excelent în ultima vreme și pare să se dezvolte în scenarii cu presiune ridicată precum acesta. Având în vedere cât de bine au arătat cei de la Sixers cu Harden în club, nu va fi o performanță ușoară, dar Miami are o profunzime impresionantă și este una dintre cele mai echilibrate echipe din ligă. Credem că vor câștiga acest meci în ceea ce pare a fi un meci extraordinar.


PUNCTE CHEIE:

  • Heat are un record de 21-15 în deplasare, în timp ce Sixers are un record de 20-16 pe teren propriu.
  • Sixers are 6-4 în ultimele 10 meciuri, în timp ce Heat are 7-3.
  • Heat conduce seria sezonieră cu 2-1 și a câștigat ultimul meci cu 99-82.
  • Heat are 21-13-1 în deplasare.
  • Sixers are 14-21 la meciurile de acasă.