Meniu

LAZIO ȘI ATALANTA, UN SCOR ALB SEC

LAZIO

În Serie A, Lazio o întâlnește pe Atalanta pe Stadio Olimpico. Cu 35 de puncte din primele douăzeci și două de meciuri, gazdele se află pe locul nouă, în timp ce oaspeții sunt pe locul patru, cu 42 de puncte din primele douăzeci și unu de meciuri. În timp ce Atalanta se află încă în lupta pentru titlu, Lazio va încerca să se califice în competițiile europene până la finalul sezonului. Gazdele vin după o victorie cu 1-0 pe teren propriu în fața lui Udinese în Cupa Italiei.

În prezent, au o serie de două victorii consecutive, cel mai recent meci din Serie A încheindu-se cu o victorie cu 3-0 în fața Salernitanei. Performanța defensivă inegală a lui Lazio a dus la peste 2,5 goluri în șase din ultimele șapte meciuri. Ei au păstrat doar o singură foaie albă în ultimele zece meciuri din Serie A.

laz

ATALANTA

Când vine vorba de apărarea cu cifre, Atalanta a fost ceva mai consistentă. Când vine vorba de meciurile în deplasare, însă, situația Atalantei este aproape identică cu cea a lui Lazio. Au păstrat doar o singură foaie albă în ultimele patru meciuri în deplasare, iar în șase din ultimele nouă meciuri au fost marcate peste 2,5 goluri.

În ciuda inconstanței lor în apărare, Atalanta are o serie de patru victorii consecutive și vine în acest meci cu o remiză fără goluri împotriva lui Inter. De asemenea, merită remarcat faptul că s-au marcat peste 2,5 goluri în ultimele cinci întâlniri dintre Atalanta și Lazio.


Când vine vorba de performanțele defensive, ambele cluburi au fost inegale. Ele preferă să joace o linie defensivă înaltă, ceea ce a dus la un număr scăzut de meciuri fără goluri marcate și la un număr mare de goluri primite. În acest meci, mizăm pe faptul că ambele echipe vor marca și pe un total de peste 2,5 goluri.


PUNCTE CHEIE:

  • Lazio a avut peste 2,5 goluri în șase din ultimele șapte meciuri
  • Atalanta a avut peste 2,5 goluri în șase din ultimele nouă meciuri.
  • Lazio are doar o singură foaie albă în ultimele zece meciuri din Serie A.
  • Ultimele cinci întâlniri dintre cele două echipe au avut peste 2,5 goluri.
  • Atalanta a păstrat doar o singură foaie albă în ultimele patru meciuri disputate în deplasare.