Meniu

VILLA CÂȘTIGĂ DIN NOU CU EVERTON

EVERTON

Necazurile lui Everton au continuat cu o înfrângere în deplasare la Norwich City, și vor spera la o soartă mai bună atunci când o vor primi pe Aston Villa. Gazdele se află pe locul 16, cu 19 puncte, în timp ce Villa se află pe locul 13, cu 23 de puncte. Everton a obținut doar două victorii în ultimele paisprezece meciuri și vin după o înfrângere cu 2-1 la Norwich, care a dus la demiterea managerului Rafa Benitez; a fost a treia înfrângere în cinci meciuri.

Everton nu a reușit să înscrie în trei din ultimele zece meciuri, iar în șapte dintre ele a marcat mai mult de 2,5 goluri, iar în fiecare dintre ultimele șapte meciuri, ambele echipe au marcat. Everton a câștigat doar o singură dată în Premier League din octombrie 2021 și a pierdut nouă meciuri în acest timp. Ei au păstrat doar o singură foaie curată în ultimele zece meciuri de campionat.

aston

ASTON VILLA

Aston Villa a pierdut trei din ultimele patru meciuri și nu a câștigat în ultimele patru partide. Ei vin după o victorie și o remiză 2-2 cu Manchester United, după ce au revenit de la un deficit de două goluri. Philippe Coutinho, noul transfer de la Barcelona, a marcat la debutul său la Villa și va fi așteptat să joacă astăzi după ce a ieșit de pe bancă. Lucas Digne, o altă nouă achiziție, a avut, de asemenea, un meci bun și va fi împotriva foștilor angajatori.

În cinci meciuri, Villa a avut un singur meci fără gol și nu a reușit să înscrie decât într-unul dintre ele. Peste 2,5 goluri au fost marcate în trei din cele cinci meciuri anterioare, iar în două dintre ele au marcat de două ori. Villa a primit două sau mai multe goluri în trei dintre aceste cinci meciuri și este neînvinsă în cinci meciuri împotriva lui Everton, câștigând trei.


Everton a avut o formă slabă în campionat și se pregătește să numească al treilea antrenor în doi ani, după demiterea lui Rafa Benitez. Noul antrenor interimar are mult de lucru pentru a readuce clubul pe drumul cel bun. El va trebui să lucreze la apărare, deoarece a păstrat doar o singură foaie albă în zece meciuri de campionat. Totuși opinia noastră este ca Aston Villa poate câștiga acest meci iar cota pentru X2 face sens pentru noi. Totodată și pariul GG poate fi jucat in acest meci.

PUNCTE CHEIE:

  • Trei dintre ultimele cinci meciuri ale lui Aston Villa au produs peste 2,5 goluri.
  • Patru dintre cele șapte întâlniri dintre aceste două echipe au produs peste 2,5 goluri.
  • Șapte din ultimele 10 meciuri ale lui Everton au produs peste 2,5 goluri.
  • Everton are o singură partidă fără gol primit în ultimele 10 meciuri de campionat.
  • Ambele echipe au marcat în ultimele șapte meciuri ale lui Everton.