Meniu

PACE ÎN TUR ÎNTRE VILLARREAL ȘI JUVE


VILLARREAL

Villarreal va înfrunta pe Juventus în 16-imile de finală ale Ligii Campionilor, aceasta fiind a treia sa participare în ALL TIME în această competiție. Anterior, Villarreal câștigase toate meciurile, pierzând doar în sferturile de finală. Villarreal, deținătoarea Ligii Europa, va încerca să stabilească un reper în prima manșă a acestei tragere la sorți din 16-imile de finală, singura din 16-imile de finală care va reuni cluburi care nu s-au mai întâlnit până acum.

Villarreal este neînvinsă în ultimele patru meciuri, cu trei meciuri fără gol primit, deși nu a reușit să marcheze în două dintre ultimele cinci partide. În perioada premergătoare acestui meci, au câștigat șase din ultimele zece partide disputate acasă. S-au marcat peste 2,5 goluri în patru dintre ultimele cinci meciuri de acasă ale lui Villarreal, în timp ce s-au marcat două sau mai multe goluri în cinci dintre ultimele șase întâlniri pe teren propriu.

juv

JUVENTUS

În campania internă, Juventus a încetinit puțin ritmul. Ei vin după două remize consecutive, dar au rămas neînvinși în ultimele șapte meciuri. Au fost o echipă mai bună de când s-au întărit în fereastra de transferuri din ianuarie și vor fi nerăbdători să revină pe drumul cel bun în acest meci. Cel mai bun atribut al lui Juventus care se îndreaptă spre acest meci este atacul lor; au reușit să nu înscrie decât într-unul din ultimele zece meciuri și au marcat două sau mai multe goluri în cinci dintre aceste zece meciuri.

Cu excepția unei înfrângeri cu 4-0 în fața lui Chelsea în faza grupelor, Juventus a câștigat șase din ultimele șapte meciuri din Liga Campionilor și reușise să nu înscrie decât o singură dată în ultimele zece meciuri. S-au marcat peste 2,5 goluri în patru din ultimele cinci meciuri disputate în deplasare în această competiție.Juventus a suferit în ultimele meciuri, nereușind să păstreze foaia curată în trei din ultimele patru meciuri, ultimele două partide terminându-se la egalitate. Întâlnirile lor din Liga Campionilor au fost meciuri cu scoruri mari și ne așteptăm ca această tendință să continue aici, mai ales în urma întăririlor din atac. Villarreal s-a descurcat bine acasă și va căuta să ia avantajul primei etape în acest meci. Ne așteptăm la linii mari de scor în meciurile lor de acasă și ne așteptăm ca acest lucru să continue și astăzi, prin urmare, mergeți la peste 2,5 goluri.


PUNCTE CHEIE:

  • Juventus este neînvinsă în ultimele șapte meciuri.
  • Villarreal este neînvinsă în ultimele patru meciuri.
  • Juventus a suferit o singură înfrângere în ultimele șapte meciuri din Liga Campionilor.
  • Patru din ultimele cinci meciuri disputate de Villarreal pe teren propriu au produs peste 2,5 goluri.
  • Patru din ultimele cinci meciuri disputate de Juventus în deplasare în Liga Campionilor au produs peste 2,5 goluri.