Meniu

REAL, CAMPIOANĂ DE IARNĂ

ATHLETIC BILBAO

Real Madrid va încerca să se revanșeze după ce duminică nu a reușit să marcheze împotriva lui Cadiz, echipă amenințată cu retrogradarea, și se va deplasa la Bilbao pentru a juca împotriva lui Athletic Club pe San Mames Barria. Gazdele de la Athletic Bilbao ocupă locul nouă, cu 24 de puncte, în timp ce Real Madrid este lider în clasament, cu 43 de puncte. Athletic Bilbao a avut în ultima perioadă o serie slabă de goluri, ceea ce explică de ce a obținut doar patru victorii în ultimele 15 meciuri. Ei vin după un triumf cu 3-2 în fața lui Real Betis, care a fost prima lor victorie în nouă meciuri și primul lor gol în patru. Au păstrat doar o singură foaie albă în ultimele cinci meciuri, iar niciunul dintre ultimele cinci meciuri pe teren propriu nu s-a încheiat cu o foaie albă. Nu au reușit să marcheze în două din ultimele patru meciuri pe teren propriu și au câștigat o singură dată în ultimele 14 întâlniri cu Real Madrid, și asta în Supercupă.

REAKREAL MADRID

Real Madrid a câștigat toate cele 13 meciuri de campionat disputate împotriva lui Athletic Bilbao. Au primit doar un singur gol în ultimele șase întâlniri cu Athletic Bilbao și vor intra în acest meci ca favoriți. Real Madrid a păstrat cinci meciuri consecutive fără goluri înainte de acest meci, iar remiza cu Cadiz a fost doar a doua remiză fără goluri în 17 meciuri. Ei pot fi devastatori în atac, iar apărarea lor este indiscutabil solidă. Athletic Club, pe de altă parte, este o poveste diferită. De asemenea, s-au descurcat bine în deplasare, câștigând fiecare dintre cele șase meciuri anterioare și pierzând doar unul dintre cele 12 meciuri în deplasare din tot sezonul.


Real Madrid intră în acest meci ca favorită și, după o înfrângere în fața lui Cadiz în meciul precedent, va căuta să răzbune acea înfrângere. Athletic Bilbao nu a câștigat multe meciuri în ultima vreme, așa că orice altceva decât o înfrângere va fi suficient. Real Madrid este pe val și, de asemenea, a dat dovadă de un echilibru excelent în meciurile din deplasare. Au avut, de asemenea, un parcurs bun împotriva lui Athletic Bilbao, așa că mizează pe victoria lor aici.


PUNCTE CHEIE:

  • Real Madrid are 10 victorii în 12 meciuri în deplasare în acest sezon.
  • Real Madrid are cinci meciuri consecutive fără gol primit.
  • Athletic Bilbao nu are nicio victorie în 13 întâlniri de campionat cu Real Madrid.
  • Athletic Club a marcat doar un gol în ultimele șase întâlniri cu Real Madrid.