Meniu

21 Noiembrie 19:00 Inter Milano - Napoli

INTER MILANO

Inter va primi vizita lui Napoli în ziua a 13-a din Serie A, reunind două dintre cele mai bune trei echipe din Milano. Inter se află pe poziția a treia, cu 25 de puncte, la șapte puncte în spatele liderului Napoli, și va încerca să reducă diferența cu trei puncte în acest meci. Campionii vin după un egal 1-1 cu AC Milan și speră la un rezultat mai bun în această întâlnire, care opune cea mai bună echipă marcatoare a campionatului la cea mai bună defensivă a campionatului.

Inter a marcat 29 de goluri în Serie A până acum, dar a păstrat doar două meciuri fără gol în ultimele cinci partide. În trei dintre ultimele cinci meciuri, au marcat două sau mai multe goluri. Inter a pierdut doar unul din ultimele 13 meciuri de campionat, iar ambele echipe au marcat în trei din ultimele cinci meciuri. Fiecare dintre precedentele patru meciuri de campionat s-a încheiat cu mai puțin de 2,5 goluri, iar Inter este neînvinsă în 22 de meciuri de campionat pe teren propriu, câștigând 19 dintre ele. Inter a rămas neînvinsă în ultimele patru întâlniri cu Napoli.

napolifc


NAPOLI

Napoli este una dintre cele doar două echipe din Serie A care nu a pierdut încă în acest sezon. Ultimul lor meci, un egal 1-1 cu Verona, a fost al 21-lea meci de campionat fără înfrângere și au o singură înfrângere în 28 de deplasări în Serie A. Cu doar patru goluri primite, Napoli are cea mai bună apărare din campionat.

Au trei meciuri fără goluri în precedentele cinci partide, în timp ce trei dintre ultimele cinci partide s-au încheiat cu mai puțin de 2,5 goluri. Napoli a avut patru meciuri fără gol în precedentele cinci partide din deplasare din Serie A.

rotiri


Aceste două echipe se află într-o formă excelentă; Inter este cea mai bună marcatoare, în timp ce Napoli a fost cea mai bună echipă defensivă până acum. Nu au pierdut multe meciuri de campionat înainte de acest meci, așa că ne așteptăm la o bătălie tactică. O remiză pare a fi cel mai probabil rezultat.


AI AICI ÎNCĂ CÂTEVA PONTURI:

20 Noiembrie 19:30 Liverpool - Arsenal

21 Noiembrie 16:00 Manchester City - Everton

PUNCTE CHEIE:

  • Napoli este neînvinsă în 21 de meciuri de campionat.
  • Inter este neînvinsă în 22 de meciuri pe teren propriu în Serie A.
  • Inter este neînvinsă în ultimele patru meciuri împotriva lui Napoli.
  • Napoli are patru meciuri fără gol primit în ultimele patru meciuri de campionat disputate în deplasare.
  • Inter are o singură înfrângere în ultimele 13 meciuri de campionat.