Meniu

20 Noiembrie 19:30 Liverpool - Arsenal

LIVERPOOL

Liverpool se confruntă cu o serie de accidentări ale unor jucători seniori, dar speră ca acest lucru să nu le afecteze prestația împotriva lui Arsenal la reluarea Premier League după pauza internațională. Liverpool se află pe locul patru în Premier League, cu 22 de puncte, la două puncte în fața lui Arsenal, care ocupă locul cinci. Ultimul meci al "Reds" înainte de pauza internațională s-a soldat cu prima înfrângere a sezonului și speră să aibă parte de mai mult noroc după un parcurs dificil.

Continuă să aibă succes în ofensivă și, cu 31 de goluri, sunt cei mai buni marcatori din campionat. Au marcat două sau mai multe goluri în fiecare dintre cele 14 meciuri anterioare, iar în opt dintre ultimele zece partide au avut peste 2,5 goluri. Forma defensivă recentă a lui Liverpool nu a fost grozavă, cu două sau mai multe goluri primite în trei din ultimele cinci meciuri de campionat. Au trei remize în ultimele patru meciuri de campionat disputate acasă, cu ambele echipe marcând în trei dintre ele.

arsenal


ARSENAL

Căpitanul lui Arsenal, Pierre Emerick Aubameyang, Thomas Partey și Granit Xhaka sunt toți accidentați, în timp ce Liverpool se confruntă cu o listă de accidentări în creștere. Tunarii ar trebui să se descurce fără Aubameyang, deoarece Xhaka a fost exclus, dar vor fi îngrijorați de Partey. Ei au câștigat patru meciuri consecutive și sunt pe o roată după un început șubred. Arsenal este neînvinsă în ultimele zece meciuri, câștigând opt dintre ele.

Au păstrat trei foi curate la rând și au marcat două sau mai multe goluri în patru din ultimele cinci meciuri. S-au marcat peste 2,5 goluri în două din ultimele cinci meciuri. Înfrângerea cu 5-0 în fața lui Manchester City a fost cea mai recentă înfrângere în deplasare. De atunci, au obținut trei victorii și o remiză și au păstrat trei meciuri consecutive fără gol în deplasare în campionat.

sbt445


Arsenal se află într-o formă excelentă și va fi încrezătoare în capacitatea lor de a o învinge pe Liverpool în starea lor actuală. În ciuda înfrângerii suferite în fața lui West Ham United înainte de acest meci, Liverpool nu este deloc o pradă ușoară. Ambele cluburi au fost pe val în ultima vreme, iar la acest meci, peste 2,5 goluri pare a fi o posibilitate.


VEZI AICI INCĂ CÂTEVA PONTURI:

20 Noiembrie 17:00 Watford - Manchester United


PUNCTE CHEIE:

  • Arsenal a marcat două sau mai multe goluri în trei din ultimele patru meciuri.
  • Ambele echipe au marcat în trei dintre ultimele patru meciuri pe teren propriu ale lui Liverpool.
  • Arsenal este neînvinsă în ultimele 10 meciuri.
  • Liverpool a marcat două sau mai multe goluri în ultimele 14 meciuri.
  • Opt din ultimele 10 meciuri ale lui Liverpool au produs peste 2,5 goluri.