Meniu

20 Noiembrie 19:30 Atletico Madrid - Osasuna

ATLETICO MADRID

Campioana În La Liga spaniolă, Atletico Madrid o înfruntă pe Osasuna pe Wanda Metropolitano. Atletico are 23 de puncte după 12 meciuri, în timp ce oaspeții au 19 puncte după 13 partide. Real Sociedad are cinci puncte avans față de clubul gazdă, dar madrilenii au un meci în plus. Atletico Madrid se află acum pe locul trei în Liga Campionilor, dar va avea ca obiectiv coroana, iar orice altceva va fi considerat un eșec de către antrenorul Diego Simone.

Campioana a pierdut puncte pe teren propriu, cu trei victorii și trei remize. Au avut nevoie de goluri pe final de meci în două dintre cele trei meciuri remizate pentru a forța o remiză. Atletico a pierdut doar o singură dată în acest sezon și este neînvinsă în ultimele cinci meciuri din campionat. Acea înfrângere a venit în urma unui eșec cu 1-0 în fața lui Alaves. Au câștigat ultimele șase meciuri împotriva lui Osasuna, marcând cel puțin două goluri în fiecare dintre aceste partide.

OSASUNA


OSASUNA

Cu 19 puncte, oaspeții sunt la doar un punct de un loc de calificare în Europa League. Ei se află într-o poziție solidă, dar din cauza unei căderi de formă, ar fi putut fi într-o poziție mult mai bună. După nouă meciuri, se aflau printre fruntași, dar nicio victorie în ultimele patru meciuri nu le-a încetinit ritmul. Cel mai recent meci al lor a fost o înfrângere cu 2-0 în fața celor de la Sevilla.

Osasuna a ajuns la două meciuri consecutive fără gol pentru prima dată din noiembrie 2016, când a avut trei meciuri la rând fără să înscrie. În acest sezon, au un bilanț fantastic în deplasare, cu patru victorii și o remiză. În ultimele nouă meciuri disputate în deplasare, în toate competițiile, au păstrat doar două meciuri fără goluri.

SBT55

Forma lui Osasuna a scăzut într-un moment vital al sezonului și nu credem că vor reuși să iasă din această situație, mai ales împotriva unei echipe precum Atletico Madrid, care are un record puternic pe teren propriu. Cu mai puțin de 2,5 goluri marcate, pronosticăm victoria echipei gazdă.


MAI MULTE PONTURI AICI:

20 Noiembrie 17:00 Watford - Manchester United

20 Noiembrie 19:30 Liverpool - Arsenal

PUNCTE CHEIE:

  • Atletico nu a pierdut acasă cu Osasuna în ultimele opt meciuri, câștigând șapte și remizând unul.
  • Echipa gazdă a păstrat trei meciuri fără gol în ultimele cinci meciuri pe teren propriu.
  • Osasuna nu a reușit să marcheze în ultimele două meciuri disputate în deplasare.
  • Doar de două ori în ultimele șapte meciuri dintre aceste echipe au marcat ambele formații. Ambele ocazii au fost în ultimele două meciuri.
  • Atletico nu a mai pierdut niciun meci de campionat pe teren propriu de 13 partide.