Meniu

20 Noiembrie 17:00 Norwich - Southampton

NORWICH

Southampton se deplasează pe Carrow Road pentru a o înfrunta pe Norwich în această confruntare din Premiership-ul englezesc, în cadrul etapei a 12-a. Cu doar 5 puncte din 11 meciuri, gazdele se află pe ultimul loc, în timp ce oaspeții sunt pe locul 13, cu 14 puncte. Acestea se află la cinci puncte de siguranță și sunt adânc înfipte în zona retrogradării. Norwich a triumfat cu 2-1 pe terenul lui Brentford în ultima confruntare, obținând prima victorie din acest sezon.

Ei nu au mai câștigat meciuri consecutive în Premier League din 2016. Victoria a fost insuficientă pentru a o devansa pe Newcastle, care are același număr de puncte, dar o diferență de goluri mai bună. Norwich nu a reușit să câștige pe teren propriu în acest sezon, având patru înfrângeri și o remiză. Norwich are zece meciuri în Premier League fără victorie pe teren propriu. Aceasta este cea mai lungă serie fără victorie pe teren propriu a celor de la Canaries în prima ligă de fotbal.

norwich


SOUTHAMPTON

Southampton este neînvinsă în ultimele patru meciuri de campionat, cu o victorie pe teren propriu cu 1-0 în fața lui Aston Villa în cel mai recent meci. În cele cinci meciuri disputate în deplasare în acest sezon, au obținut o singură victorie. Acea victorie a venit împotriva lui Watford în cel mai recent meci din deplasare.

Southampton a învins Norwich în patru din ultimele cinci întâlniri. Oaspeții au câștigat ultimele două meciuri, dar nu au mai câștigat trei la rând din noiembrie 2020. În două dintre cele cinci meciuri disputate în deplasare, Saints au păstrat un scor alb. Au reușit să înscrie doar cinci goluri în deplasare, cu o medie de un gol pe meci.

sbt665

Southampton a găsit forma în momentul perfect, în timp ce Norwich a câștigat și ea pentru prima dată în acest sezon. Saints au un record puternic împotriva lui Norwich și anticipăm că vor continua cu a treia victorie consecutivă. Pentru acest meci, sub 2,5 goluri este un pariu excelent.


UITE ÎNCĂ NIȘTE PONTURI:

20 Noiembrie 17:00 Newcastle - Brentford

PUNCTE CHEIE:

  • Norwich a primit 26 de goluri în cele 11 meciuri disputate în campionat, la o medie de 2,3 goluri pe meci.
  • Un singur gol a decis trei din ultimele patru meciuri ale lui Southampton.
  • Norwich nu a reușit să înscrie în patru din ultimele șase meciuri de campionat.
  • Norwich a învins-o o singură dată pe Southampton în ultimele șapte confruntări din toate competițiile.
  • În ultimele șase meciuri dintre aceste formații, doar de două ori au marcat ambele echipe.