Meniu

LIVERPOOL TRECE UȘOR DE NOTTINGHAM

NOTTINGHAM HILL

Nottingham Forest, ucigașul giganților din Cupa Angliei, o înfruntă pe Liverpool în sferturile de finală, pe teren propriu, în cel mai greu meci de până acum în competiție. Formația din Championship se prezintă la acest meci într-o formă excelentă, fiind neînvinsă în ultimele nouă meciuri și câștigând șase dintre ele. Au încheiat o revenire dramatică în a doua repriză pentru a învinge QPR cu 3-1 în Championship înaintea acestui meci și, în ciuda faptului că joacă într-o divizie inferioară, nu vor fi luați cu ușurință. Nottingham a marcat două sau mai multe goluri în patru dintre precedentele cinci meciuri, dar au păstrat doar două partide fără goluri în acest timp.

Nottingham Forest a câștigat patru meciuri la rând pe teren propriu și este neînvinsă în ultimele nouă meciuri. Au câștigat opt din ultimele nouă meciuri pe teren propriu. În două dintre primele trei meciuri disputate în această competiție, echipa din Championship a eliminat câștigătoarea record a Cupei FA, Arsenal, și actuala campioană Leicester City. În runda precedentă, a eliminat Huddersfield Town, pretendentă la promovare, iar acum se va lua la trântă cu cei mari.

nott

LIVERPOOL

În acest sezon, Liverpool a câștigat deja o cupă, Cupa Ligii. Ei urmăresc o cvadruplă, iar cu forma și abilitățile lor actuale, va fi greu de argumentat că nu pot câștiga încă trei. Victoria obținută în fața lui Arsenal în ultimul meci le-a dat un impuls în lupta pentru Premier League, Manchester City pierzând puncte. Campania lor din Liga Campionilor este, de asemenea, pe drumul cel bun, iar ei vor căuta o victorie aici. Singura înfrângere a lui Liverpool în ultimele 18 meciuri a venit în returul meciului din 16-imile de finală ale Ligii Campionilor cu Inter Milano.

Reds câștigase deja cu 2-0 în deplasare, astfel că această înfrângere a fost nesemnificativă. Ei au opt victorii în ultimele zece meciuri și au păstrat un scor alb în trei dintre ultimele patru partide. Liverpool a marcat două goluri în trei din ultimele cinci meciuri și nu va fi deranjată de faptul că va juca în deplasare, după ce a păstrat cinci meciuri consecutive fără goluri în deplasare. Ei au rămas neînvinși în ultimele opt meciuri în deplasare.Nottingham Forest a fost pe val în ultima vreme și intră în acest meci cu multă încredere. Au eliminat deja echipe de primă ligă și o vor face din nou aici. Aceasta, pe de altă parte, va fi cea mai dificilă provocare a lor de până acum. Liverpool este, de asemenea, într-o formă excelentă înainte de acest meci și le va da adversarilor lor o cursă pentru banii lor. Oricât de bună ar fi fost, este greu de imaginat că Nottingham va avansa mai mult; Liverpool este favorită la victorie.

PUNCTE CHEIE:

  • Liverpool are o singură înfrângere în 18 meciuri.
  • Nottingham Forest este neînvinsă în ultimele nouă meciuri.
  • Nottingham Forest a marcat două sau mai multe goluri în patru din ultimele cinci meciuri.
  • Nottingham Forest are opt victorii în nouă meciuri pe teren propriu.
  • Liverpool are cinci meciuri consecutive fără gol primit în deplasare.