Meniu

SALERNITANA, SACUL DE BOX DIN SERIE A?

UDINESE

Etapa a 18-a din Serie A începe cu meciul dintre Udinese și Salernitna. Echipa lui Gabriele Cioffi, care ocupă în prezent locul 14 în campionat, are un avans de zece puncte față de zona retrogradării și vine după o victorie mare, 4-0, cu Cagliari în weekend. Coechipierii lui Walace vor avea o nouă șansă în acest sens marți, când vor înfrunta cel mai slab club. Primi Bianconeri pot câștiga două meciuri la rând după o serie dificilă de cinci înfrângeri, lucru care nu s-a mai întâmplat de la începutul campionatului!

UDINES


SALERNITANA

În afară de problemele extrasportive, Salernitana se luptă greu și în campionat. Cu o echipă aflată pe ultimul loc și la cinci puncte în spatele primei echipe care nu retrogradează, colegii lui Franck Ribery speră la un miracol. Bersagliera a pierdut șapte din ultimele opt meciuri, cu un singur gol marcat și nouăsprezece primite! Ei par să fie în mare impas, mai ales că au doar patru puncte din douăzeci și șapte posibile în deplasare.


Având în vedere rezultatele recente ale celor de la Salernitana, este dificil să le dăm un avantaj. În ciuda faptului că cinci dintre cele opt egaluri au avut loc acasă, Udinese pare să fie în formă bună pentru a câștiga această întâlnire.


PUNCTE CHEIE:

  • Udinese a pierdut un singur meci pe teren propriu în acest sezon, în nouă partide.
  • Udinese a obținut doar două victorii în ultimele 15 meciuri.
  • Udinese are o serie de două remize acasă.
  • La Saleritana a luat tot atâtea puncte în deplasare (4) câte a luat acasă (4).
  • Saleritana a încasat zece goluri în ultimele patru meciuri disputate în deplasare.
  • Saleritana tocmai a pierdut cu 4-0 în fața Fiorentinei și cu 5-0 în fața lui Inter Milano.