Meniu

20 Decembrie 03:00 Chicago Bulls - LA Lakers

CHICAGO BULLS

La United Center din Chicago, Lakers îi înfruntă pe Bulls, două dintre cele mai renumite francize din NBA. COVID continuă să aibă un impact asupra sportului, Bulls fiind una dintre cele mai recente victime. Ultimele lor două meciuri au fost amânate, astfel că ultima dată când jucătorii s-au încălțat pentru un meci a fost în urmă cu opt zile, într-o înfrângere cu 118-92 în fața celor de la Heat. Bulls a avut un sezon fantastic până acum și este unul dintre pachetele surpriză ale ligii.

Cu un record de 17-10, ei se află în prezent pe locul doi în Conferința de Est. Lakers se află în ultima etapă a unei deplasări de trei meciuri înainte de a se întoarce la Los Angeles pentru a se confrunta cu Suns. Los Angeles vine după o înfrângere lamentabilă cu 110-92 în fața celor de la Timberwolves în deplasare, în care atacantul all-pro Anthony Davis a suferit o nouă accidentare. Accidentarea la gleznă a lui Davis îl va ține departe de teren în următoarele săptămâni, punând și mai multă presiune pe LeBron James, care are 36 de ani.

BULLSLOS ANGELES LAKERS

Din cauza protocoalelor COVID, ambele echipe sunt lipsite de unii jucători. Pe lângă accidentarea lui Davis, Bulls va fi lipsită de șapte jucători, inclusiv de fundașul vedetă Zach LaVine. Lakers va fi lipsită de patru jucători. Lakers se aflau într-o formă bună înainte de înfrângerea cu TWolves, având trei victorii la rând. Deși sezonul lor a fost în mare parte o dezamăgire, ei ocupă încă locul șase în Conferința de Vest și au destul timp pentru a schimba lucrurile.

Los Angeles are 3-0 în acest sezon fără Anthony Davis, iar LeBron James a fost pe val, având o medie de 28 de puncte în ultimele zece meciuri. Antrenorul principal al lui Bulls, Billy Donovan, a recunoscut dificultățile pe care le-a avut clubul său ca urmare a pauzei, lăsând să se înțeleagă că Chicago ar putea avea nevoie să se scuture de rugină.

500WB


Chiar și la vârsta sa, LeBron James este probabil cel mai influent jucător din NBA și poate câștiga meciuri pe cont propriu. Los Angeles se află într-o poziție bună pentru a reveni după un eșec și va dori să joace mult mai bine. Cu o diferență de +4,5 puncte, pariați pe Lakers pentru a menține acest meci strâns împotriva unui club Bulls care ar putea fi în afara oricărui fel de echilibru după ce nu a mai jucat de ceva vreme.


PUNCTE CHEIE:

  • Lakers au câștigat trei din ultimele patru meciuri.
  • Bulls au pierdut ultimele două meciuri.
  • Acesta este primul meci în 8 zile pentru Chicago.
  • Los Angeles are 3-0 fără Anthony Davis în acest sezon.