Meniu

VICTORIE IMPORTANTĂ PENTRU TORINO

TORINO - VERONA

Întâlnire între Hellas Verona, locul 11, și Torino, locul 13, în a doua jumătate a campionatului, dar o dispută foarte interesantă. Vom asista la o confruntare între două echipe destul de diferite. Il Toro are un bilanț pe teren propriu mult mai bun decât adversarii săi (optsprezece față de treizeci) și primește mult mai puține goluri. Verona, pe de altă parte, este una dintre cele opt echipe din campionat care au mai mult de treizeci de goluri marcate, având o singură victorie în deplasare în acest sezon.

vero

Echipa lui Ivan Juric are toate șansele să câștige la o diferență de mai multe goluri. Aceasta este circumstanța perfectă, dar feriți-vă de un exces de încredere, deoarece Gialloblu poate întoarce un meci în câteva minute. Coechipierii lui Tomás Rincón intră în acest meci ca favoriți, având douăsprezece goluri marcate în cinci meciuri.


Această dispută are potențialul de a fi fantastică! Torino este o echipă puternică pe teren propriu, în timp ce Hellas Verona are una dintre cele mai bune formații de atac din Serie A. Ambele echipe vor marca pare a fi cel mai bun pronostic.


PUNCTE CHEIE:

  • Torino se află la doar un punct în spatele adversarilor.
  • Torino are o serie de trei meciuri fără înfrângere (două egaluri și o victorie).
  • Torino nu a mai pierdut pe teren propriu de cinci meciuri
  • Hellas Verona este una dintre cele mai bune echipe de atac din campionat, cu treizeci și trei de goluri marcate.
  • Hellas Verona vine după o victorie cu 4-3 la Veneția.
  • Hellas Verona a încasat în medie două goluri în ultimele patru meciuri.