Meniu

BILBAO TRECE IN-EXTREMIS DE BETIS

ATHLETIC BILBAO

Duminica aceasta, în La Liga, echipa în formă a momentului, Bétis Sevilla, se va deplasa în Țara Bascilor pentru a înfrunta Athletic Bilbao. Bilbao, care este obișnuită să lupte pentru un loc european, are doar două victorii în ultimele treisprezece meciuri și doar un punct din ultimele trei. A sugera că moralul oamenilor lui Marcelino este scăzut este puțin spus. Singurul lucru care mă face fericit este apărarea! În acest sezon, Rojiblancos au marcat doar treisprezece goluri și au primit doar douăsprezece, ceea ce îi face să fie cea mai slabă ofensivă din La Liga. Coechipierii lui Munan au ajuns la trei meciuri fără victorie acasă, așa că așteptați-vă la o reacție!

BETS


BETIS SEVILLA

De partea cealaltă, totul merge ca pe roate pentru Bétis! Nabil Fékir și coechipierii săi au deja patru victorii consecutive, cu o medie de peste trei goluri pe meci! Juanmi, atacantul lor, a ajuns la 10 goluri în acest sezon și nu are de gând să încetinească. El a marcat de două ori în precedentele două meciuri în deplasare și este nerăbdător să aibă un impact împotriva uneia dintre cele mai bune apărări din campionat. Verdiblancos au șansa de a trece în fața Sevillei în clasament dacă vor câștiga al șaselea meci în deplasare din nouă partide, ceea ce ar fi o realizare fantastică.


A doua cea mai bună ofensivă din La Liga întâlnește a doua cea mai bună apărare. Este un meci care s-ar putea decide în ultimele minute, sau încuietoarea lui Bilbao va fi spartă încă o dată acasă. Real Betis rămâne favorită, pe baza performanțelor recente ale ambelor cluburi.


PUNCTE CHEIE:

  • Athletic Bilbao a ajuns la opt meciuri fără înfrângere.
  • Athletic Bilbao a ajuns la cinci meciuri fără gol primit în această serie.
  • Athletic Bilbao are a doua cea mai bună apărare din La Liga, cu 12 goluri primite.
  • Real Betis se află pe locul trei în campionat, la 12 puncte în fața adversarilor.
  • Real Betis are o serie de patru victorii consecutive în campionat.
  • Real Betis a câștigat cinci din cele opt meciuri disputate în deplasare.