Meniu

EVERTON CÂȘTIGĂ ÎN SFÂRȘIT UN MECI

EVERTON

În acest meci din Premier League, Everton și Newcastle se confruntă pe Goodison Park. Cu 22 de puncte, gazdele se află pe locul 17, în timp ce oaspeții sunt pe locul 14, cu 31 de puncte. Retrogradarea lui Everton este o posibilitate clară în urma înfrângerii cu 1-0 pe teren propriu cu Wolves. Aceștia au pierdut patru meciuri consecutive în campionat și sunt în prezent la egalitate de puncte cu Watford în zona retrogradării. Cu toate acestea, se bucură de un avans de trei meciuri față de clubul de sub ei în clasament.

Principala problemă a lui Everton este eșecul de a câștiga acasă, cu o singură victorie în ultimele cinci meciuri disputate pe Goodison Park. Ei nu au câștigat în ultimele trei meciuri pe teren propriu împotriva lui Newcastle, iar în sezonul trecut au pierdut cu 2-0 în această confruntare. Din 1960, nu au mai pierdut meciuri consecutive pe teren propriu în fața acestora. Actuala serie de patru înfrângeri este cea mai slabă din 2005, când au avut o serie de șase înfrângeri.

new

NEWCASTLE

Ultima confruntare a celor de la Newcastle, o înfrângere cu 1-0 în fața lui Chelsea, i-a readus cu picioarele pe pământ. Ei au avut ghinionul de a pierde în minutul 89, punând capăt seriei de opt meciuri fără înfrângere din campionat. După ce au început sezonul în partea de jos a clasamentului, s-au distanțat la nouă puncte de zona retrogradării datorită unei serii impresionante de șase victorii în șapte meciuri.

Înfrângerea lui Chelsea a fost prima înfrângere în cinci meciuri în deplasare. Newcastle a câștigat toate cele trei întâlniri anterioare cu Everton, deși nu a mai câștigat patru la rând din 1989-1995.

Everton are nevoie disperată de puncte pentru a evita retrogradarea și trebuie să transforme meciurile pe care le are în mână în puncte dacă vrea să evite retrogradarea. Ei nu au marcat în patru meciuri și vor avea dificultăți în a înscrie din nou, deoarece apărarea lui Newcastle a fost deosebit de zgârcită, mai ales în deplasare. Preconizăm o dispută strânsă, cu un singur gol care ar putea decide meciul, prin urmare mergem cu pariul sub 2,5 goluri în acest meci.


PUNCTE CHEIE:

  • Patru din ultimele cinci meciuri ale lui Everton au produs sub 2,5 goluri.
  • Ei au păstrat doar o singură foaie albă în ultimele șapte meciuri de campionat pe teren propriu.
  • Everton nu a reușit să înscrie în ultimele patru meciuri de campionat.
  • Patru din ultimele șase meciuri ale lui Newcastle au produs sub 2,5 goluri.
  • Au primit doar trei goluri în ultimele cinci meciuri în deplasare.