Meniu

INTER, ELAN SPRE UN NOU SCUDETO

SALERNITANA

Revenirea Salernitanei în Serie A după 22 de ani nu merge bine, dar va incerca o mare surpriză în fața lui Inter Milano, în ziua a 18-a de campionat. Ei vin la acest meci de pe ultimul loc în Serie A, cu opt puncte după 17 meciuri, în timp ce Inter se află pe primul loc, cu 40 de puncte. Salernitana are cele mai puține goluri din campionat (11) și va juca împotriva celui mai bun club marcator din campionat; a marcat în patru din ultimele cinci meciuri de campionat. Situația Salernitanei este înrăutățită de faptul că are doar două victorii într-un interval de 17 meciuri de campionat, ambele obținute împotriva unor echipe în dificultate, Genoa și Venezia. Gazdele sunt singura echipă care nu a ajuns încă la zece puncte și nu pare că o vor face aici. Au intrat la pauză în inferioritate în patru din ultimele cinci meciuri și nu au reușit să înscrie. Au primit două sau mai multe goluri în fiecare dintre ultimele patru meciuri și au pierdut trei la rând.

STATS INTER

INTER MILANO

Inter Milano a profitat de forma slabă a lui AC Milan în runda precedentă pentru a urca în fruntea clasamentului din Serie A. Aceștia au câștigat cinci meciuri consecutive în campionat și sunt neînvinși în ultimele nouă meciuri de campionat, câștigând șapte dintre ele. Au pierdut o singură dată în acest sezon în campionat, în fața lui Lazio, și sunt cei mai buni marcatori din campionat, cu 43 de goluri, fiind în același timp una dintre cele mai bune echipe defensive. Aceasta este o veste foarte proastă pentru Salernitana, mai ales având în vedere faptul că Inter a marcat două sau mai multe goluri în fiecare dintre ultimele cinci meciuri de campionat. Inter a păstrat patru meciuri consecutive fără goluri în Serie A până la acest meci și a condus la pauză în fiecare dintre ultimele cinci meciuri de campionat. Aceasta va fi prima întâlnire între cele două echipe din sezonul 1998/99, când fiecare echipă a câștigat una dintre cele două manșe.


Când vine vorba de calitatea echipei, Inter Milano este mult peste Salernitana. Aceasta a fost la conducerea campionatului în cea mai mare parte a sezonului, iar acestea sunt meciurile pe care va dori să le câștige fără probleme dacă vrea să-și apere coroana. Inter s-a îmbunătățit în defensivă și, având în vedere forma slabă de atac a Salernitanei, nu ne așteptăm ca vizitatorii să aibă probleme, prin urmare, mizăm pe o victorie a lui Inter cu un scor alb.

PUNCTE CHEIE:

  • Salernitana a intrat la pauză în inferioritate numerică în patru din ultimele cinci meciuri de campionat.
  • Salernitana nu a reușit să înscrie în patru din ultimele cinci meciuri de campionat.
  • Salernitana are două victorii în cele 17 meciuri de campionat disputate până acum.
  • Inter Milano are patru meciuri consecutive fără gol primit în campionat.
  • Inter a condus la pauză în fiecare din ultimele cinci meciuri de campionat.